کاربرد انکپسولاسیون در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد انکپسولاسیون در صنایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد انکپسولاسیون در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد انکپسولاسیون در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد انکپسولاسیون در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

میکروکپسوله کردن یک تکنولوژی تقریبا جدیدی است که برای حفاظت، تثبیت و کند کردن رهاسازی ترکیبات غذایی استفاده می شود. کپسول یا مواد دیواره عموما شامل نشاسته، مشتقات نشاسته، پروتیین ها، صمغ ها، لیپیدها یا هر ترکیبی از آنها می باشد. روش های کپسوله کردن ترکیبات غذایی شامل: خشک کردن پاششی، خشک کردن انجمادی، پوشش دهی به طریق بستر سیال، اکستروژن، کریستالیزاسیون مرکب، دخول ملکولی و کوآسرواسیون می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.