کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی در پایدارسازی حرارتی روغن های خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی در پایدارسازی حرارتی روغن های خوراکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی در پایدارسازی حرارتی روغن های خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی در پایدارسازی حرارتی روغن های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی در پایدارسازی حرارتی روغن های خوراکی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

یکی از سامانه های غذایی، روغن ها می باشند که مصرف بالایی در رژیم غذایی روزانه دارند. فرایند اکسیداسیون و تخریبات اکسیداسیونی که منجر به ایجاد بد طعمی، کاهش کیفیت و افت ارزش تغذیه ای روغن ها و چربی ها می شود، یکی از مهم ترین مشکلات صنعت روغن محسوب می گردد. هر قدر که درجه غیراشباع بودن روغن ها بیش تر باشد، روغن آمادگی بیش تری برای اکسیداسیون دارد. وقتی که میزان پراکسید به حد معینی برسد تغییرات مختلفی صورت گرفته و مواد فرار آلدهیدی و کتونی ایجاد می شوند که در ایجاد بو و طعم نامطبوع مواد چرب موثر می باشند. یکی از روش های جلوگیری از اکسیدان های سنتنزی (TBHQ،BHT، BHA) می باشد، اما با توجه به اینکه آنتی اکسیدان های سنتزی اثرات نامطلوبی همچون اثر جهش زایی و سرطان در بدن انسان دارند، به تدریج از لیست آنتی اکسیدان های مصرفی حذف می شوند، لذا تهیه و تولید آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جانشین ضروری می باشد. اثرات مفید آنها درنتیجه فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد رادیکالی ترکیبات فیتو شیمیایی گیاهی حاصل می شود که به پیش گیری موثر بسیاری از بیماری ها، نظیر سرطان، بیمار قلبی عروقی، آلزایمر، دیابت و رماتیسم منجر می گردد. در این مقاله مروری سعی شده تحقیقات انجام شده در استفاده از آنتی اکسیدان طبیعی در پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی طی شرایط حرارتی بررسی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.