خاصیت ضد باکتریایی صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه علیه باکتری های پاتوژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خاصیت ضد باکتریایی صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه علیه باکتری های پاتوژن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خاصیت ضد باکتریایی صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه علیه باکتری های پاتوژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خاصیت ضد باکتریایی صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه علیه باکتری های پاتوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خاصیت ضد باکتریایی صمغ دانه شاهی و عصاره گزنه علیه باکتری های پاتوژن :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

یکی از روش های تعیین خاصیت ضد باکتریایی، بررسی قطر هاله عدم رشد باکتری ها می باشد. در این مطالعه غلظت های مختلف عصاره گزنه (۱/۵-۰/۵) به همراه غلظت ۲% صمغ دانه شاهی علیه باکتری های پاتوژن سودوموناس آیروژینوزا (-)، اشرشیا کلی (-) و لیستریا مونوسیتوژنز (+)بررسی شد. همچنین حد مورد تایید قطر هاله عدم رشد ۱۲ در نظر گرفته شد به طور مثال برای عصاره اگر قطر بدست آمده کمتر از۱۲ بود باکتری مقاوم به عصاره گزارش می شود و اگر بیشتر از ۱۳بود حساس با عصاره گزارش میشود و اگر بین (۱۲ – ۱۳) بود حد واسط گزارش می شود. با توجه به نتایج خاصیت ضد باکتریایی (قطر هاله عدم رشد) با افزایش غلظت نگهدارنده افزایش یافت به طوری که کمترین قطر هاله عدم رشد در غلظت ۰/۵% عصاره مشاهده شد و بیشترین قطر هاله عدم رشد در غلظت ۱/۵% عصاره مشاهده شد. در واقع می توان اینگونه بیان نمود که غلظت ۱/۵% عصاره گزنه می تواند رشد باکتری را مهار نماید. عصاره گزنه به علت دارا بودن ترکیباتی نظیر کاتچین و اپی کاتچین دارای خاصیت آنتی باکتریایی بالایی می باشد. در تمامی موارد با افزایش غلظت خاصیت آنتی باکتریایی عصاره افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.