جایگاه عسل در توسعه گردشگری مزرعه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جایگاه عسل در توسعه گردشگری مزرعه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جایگاه عسل در توسعه گردشگری مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایگاه عسل در توسعه گردشگری مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جایگاه عسل در توسعه گردشگری مزرعه :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه گردشگران به دنبال تجارب جدید می باشند، و دیگر از هتل های لوکس و سواحل شلوغ خسته شده اند و به گردشگری جایگزین روی آورده اند. یکی از جدید ترین اشکال گردشگری جایگزین گردشگری مزرعه می باشد. مزارع تولید عسل جزء ظرفیت های مغفول مانده بخش گردشگری کشور است که با توجه به جذابیت ها و فواید بی شمار این ماده غذایی، نیازمند توجه درخور می باشد. به همین منظور در این پژوهش با مطالعه اسنادی و میدانی به بررسی جایگاه عسل در توسعه گردشگری پرداخته شد. اشاعه ی فرهنگ تولید و مصرف محصولات غذایی سالم درجامعه در کنار لذت حضور در فضای نشاط آفرین مزرعه و آشنایی با فرهنگ جامعه محلی برخی از اهداف این مطالعه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.