تولید و بررسی رفتار هالوکرومیک نانوحسگرهای پروتیینی حساس به pH


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید و بررسی رفتار هالوکرومیک نانوحسگرهای پروتیینی حساس به pH دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید و بررسی رفتار هالوکرومیک نانوحسگرهای پروتیینی حساس به pH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و بررسی رفتار هالوکرومیک نانوحسگرهای پروتیینی حساس به pH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید و بررسی رفتار هالوکرومیک نانوحسگرهای پروتیینی حساس به pH :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

بحث نانو حسگرهای لیفی حساس به pH در حوزه بسته بندی صنایع غذایی و استفاده از آنها جهت پایش فساد محصولات غذایی کاملا نوین می باشد. هدف از انجام این پروژه، تولید نانو الیاف ژلاتین با استفاده از روش الکتروریسی و بررسی رفتار هالوکرومیک و حساسیت آنها به تغییرات pH است. خواص ساختاری نانو الیاف تشکیل شده توسط تصاویر SEM مورد بررسی قرار گرفته است. تصاویر SEM حاصل از نمونه ها، تشکیل نانو الیاف صاف و بدون مهره را نشان می دهد. به منظور ایجاد حساسیت به pH، درصد وزنی مشخصی از شناساگرهای فنول رد و فنول فتالیین به محلول پلیمری اضافه و مجدد عملیات الکتروریسی انجام شد. نتایج آنالیز EDAX به خوبی وجود این دو شناساگر را در نانو الیاف تولیدی نشان می دهد. پس از تولید نمونه ها، حساسیت آنها به تغییرات pH سه محیط اسیدی، خنثی و بازی مورد بررسی قرار گرفت. با استفاده از طیف سنجی UV-Vis نیز نشان داده شد که همخوانی قابل قبولی بین قله های جذب محلول های رنگی مرجع و نانو الیاف ژلاتین حاوی شناساگرهای رنگی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.