ترکیبات فنولی و عصاره های گیاهی فنولی مورد استفاده به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی برای ممانعت از اکسایش لیپید موجود در غذاهای دریایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترکیبات فنولی و عصاره های گیاهی فنولی مورد استفاده به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی برای ممانعت از اکسایش لیپید موجود در غذاهای دریایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترکیبات فنولی و عصاره های گیاهی فنولی مورد استفاده به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی برای ممانعت از اکسایش لیپید موجود در غذاهای دریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترکیبات فنولی و عصاره های گیاهی فنولی مورد استفاده به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی برای ممانعت از اکسایش لیپید موجود در غذاهای دریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترکیبات فنولی و عصاره های گیاهی فنولی مورد استفاده به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی برای ممانعت از اکسایش لیپید موجود در غذاهای دریایی :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

عامل اصلی افت کیفیت غذاهای دریایی اکسایش لیپیدهای موجود در آن است که مشخص شده دارای مقادیر زیادی اسیدهای چرب اشباع نشده می باشد. با استفاده از افزودنی های دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، خراب شدن کیفیت، عطر، طعم و همچنین کاهش ارزش غذایی کند می شود. آنتی اکسیدان های مصنوعی مدت زمان طولانی است که در به تاخیر انداختن اکسایش لیپیدها مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال، به دلیل نگرانی های بالقوه ای که در زمینه سلامت آنتی اکسیدان های مصنوعی وجود دارد، ترکیبات پلی فنولی موجود در گیاهان مختلف و محصولات جانبی تولید شده از آن ها به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی جایگزین شدند و به منظور به تاخیر انداختن اکسایش لیپید در سیستم های غذای دریایی مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. هر دوی ترکیبات فنولی تصفیه شده و عصاره های گیاهی فنولی خام در به تاخیر انداختن اکسایش گوشت ماهی، روغن ماهی و روغن ماهی امولسیون شده در آب با موفقیت مورد استفاده قرار گرفتند. در این مقاله آنتی اکسیدان های فنولی و منابع طبیعی آن ها با جزییات بررسی شدند و نیز در مورد نقش ترکیبات فنولی خالص و عصاره های گیاهی فنولی خام در جلوگیری از اکسایش لیپید در سیستم های غذای دریایی مختلف مطالعه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.