تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر مقدار پروتیین و آمیلوز دانه ارقام برنج محلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر مقدار پروتیین و آمیلوز دانه ارقام برنج محلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر مقدار پروتیین و آمیلوز دانه ارقام برنج محلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر مقدار پروتیین و آمیلوز دانه ارقام برنج محلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد محلول پاشی عناصر ریز مغذی بر مقدار پروتیین و آمیلوز دانه ارقام برنج محلی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر کاربرد عناصر آهن و روی بر بر مقدار پروتیین و آمیلوز دانه ارقام برنج طارم محلی آزمایشی در سال زراعی ۱۳۹۴ در مزرعه ای تحقیقاتی واقع در شهرستان آمل به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. فاکتور اول رقم در دو سطح شامل طارم هاشمی و طارم محلی و فاکتور دوم عناصر آهن و روی در سه سطح شامل کاربرد مقدار توصیه شده عنصر آهن، روی، و ترکیب دو عنصر روی، آهن بودند. نتایج نشان داد که استفاده از ریز مغذی آهن و روی بر مقدار پروتیین دانه تاثیر مثبت و معنی داری داشته و بر مابقی صفات موثر نبود. ارقام از نظر مقدار ازت دانه اختلاف آماری داشتند و مابقی صفات تحت اثر این تیمار قرار نگرفت. اثرات متقابل بین دو تیمار فقط بر درصد آمیلوز موثر بود. بیشترین (۹۰/۲۰ درصد) درصد آمیلوز با مصرف روی در رقم هاشمی مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.