تاثیر عصاره گیری آبی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره گیری آبی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره گیری آبی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره گیری آبی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره گیری آبی گیاه شاه تره بر فساد اکسیداتیو فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش بررسی اثر عصاره آبی گیاه شاه تره روی کیفیت و مدت زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای(فیتوفاگ) در طول زمان می باشد. نمونه های ماهی با غلظت های مختلف ۴۰۰،۲۰۰،۰ و ۶۰۰ پی پی ام عصاره های آبی شاه تره مورد تیمار قرار گرفته و سپس در دمای ۴ درجه بمدت ۱۸ روز نگهداری شد. نمونه ها به صورت دوره ای مورد آزمون های شیمیایی(تیوباربیتوریک اسید ، pH و بازهای ازته فرار) قرار گرفتند. نتایج نشان داد که به کارگیری عصاره های آبی با غلظت ۶۰۰ پی پی ام روی فیله ماهی فیتوفاگ توانستند فساد هیدرولیتیک را نسبت به سایر نمونه ها به تعویق بیاندازد. نتایج فساد اکسیداسیونی به صورت پایین بودن مقادیر تیوباربیتوریک اسید، بازهای ازته فرار و pH نمونه های حاوی ۶۰۰ پی پی ام عصاره آبی مشاهده گردید در مجموع ، از این تحقیق نتیجه گیری می شود که اثر عصاره های آبی بر روی کیفیت نمونه های ماهی موثر بوده و می تواند زمان ماندگاری آن را در طول نگهداری افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.