تاثیر خواص ارگانولپتکی پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر خواص ارگانولپتکی پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر خواص ارگانولپتکی پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر خواص ارگانولپتکی پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر خواص ارگانولپتکی پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه، اثر ترکیب پوشش پروتیین آب پنیر به همراه عصاره کلم بروکلین بر خواص ارگانولپتکی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی یک دوره ۲۰ روزه مورد بررسی قرار گرفت. تیمار شاهد (بدون پوشش)، تیمار پوشش پروتیینی زیست تخریب پذیر از طریق همراهی عصاره کلم بروکلین در غلظت های ۰/۵، ۱ و ۱/۵ درصد حجمی/حجمی با پروتیین آب پنیر ساخته شد و به صورت دوره ای تحت ارزیابی حسی (ارگانولپتکی)، در روزهای ۰، ۴، ۸، ۱۲،۱۶ و۲۰ قرار گرفتند. براساس آنالیز آماری از بررسی های بو ، رنگ ، بافت و پذیرش کلی، نتایج نشان می دهد با گذشت زمان ویژگی های بافت، بو، رنگ و مقبولیت کلی در تیمار شاهد و سپس در تیمار پوششی با پروتیین آب پنیر به سرعت کاسته شد. تیمار پوششی حاوی عصاره کلم بروکلین در کل دوره نگهداری ویژگی های ظاهری بهتری را نشان داد. با توجه به نتایج، از پوشش حاوی ترکیب پروتیین آب پنیر و عصاره کلم بروکلین %۱/۵ می توان به عنوان نگهدارنده طبیعی در محصولات دریایی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.