بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزی های تازه برش خورده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزی های تازه برش خورده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزی های تازه برش خورده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزی های تازه برش خورده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بسته بندی های نوین در حفظ میوه ها و سبزی های تازه برش خورده :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

نو آوری ها همچنان در صنعت بسته بندی مواد غذایی در حال افزایش است و هدف آن، ایجاد سامانه نگهداری مناسب برای غذا، حفظ ایمنی و کیفیت میکروبی و شیمیایی غذا در عین حال ایجاد جذابیت بیشتر به منظور بازاریابی محصول می باشد. بسته بندی مواد موجب حفظ حفاظت از مواد خوراکی در برابر چالش های پیرامونی می گردد. این مواد می تواند رطوبت، گازها و مهاجرت لیپید را کنترل کرده و می توانند به عنوان موادی محافظ برای افزودنی ها و مواد مغذی عمل کنند استفاده از مواد بسته بندی ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی می تواند آلودگی سطوح تولید مواد غذایی را در طول انبار، حمل و نقل، و اداره کردن به حداقل برساند. بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (MAP) با اکسیژن بالا (۱۰۰ – ۷۰ درصد)، نشان داده است بر بسیاری از معایب بسته بندی هوای معمولی و MAP با اکسیژن پایین غلبه میکند. MAP اکسیژن بالا، برای مهار تغییرات آنزیمی رنگ، جلوگیری از واکنش های تخمیر بی هوازی و مهار رشد میکروبی با نتیجه گسترش ماندگاری محصولات آماده ی مصرف نشان داده است. اخیرا گرایش به استفاده از پوشش ها و فیلم های خوراکی فعال در بسته بندی مواد غذایی، به دلیل تاثیر مثبت در ماندگاری بالای محصولات، افزایش چشمگیری داشته است. فیلم ها و پوشش های خوراکی لایه نازکی از بیوپلیمرهای قابل خوردن می باشند که علاوه بر نقش های عمومی که می بایست یک نوع بسته بندی ماده غذایی داشته باشد، می توانند در فرم بسته بندی فعال دارای ترکیبات حاوی مواد ضد میکروبی، آنتی اکسیدان و مواد افزودنی دیگر (مانند مواد طعم دهنده، رنگ دهنده و غیره) باشند که در مجموع باعث حفظ ارزش غذایی، خواص ارگانولپتیک، افزایش زمان ماندگاری و ایمنی مواد غذایی می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.