مقاله بررسی صحت روش نمونه برداری فاصله ای نزدیک ترین فرد در جنگل های بلوط غرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صحت روش نمونه برداری فاصله ای نزدیک ترین فرد در جنگل های بلوط غرب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صحت روش نمونه برداری فاصله ای نزدیک ترین فرد در جنگل های بلوط غرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صحت روش نمونه برداری فاصله ای نزدیک ترین فرد در جنگل های بلوط غرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صحت روش نمونه برداری فاصله ای نزدیک ترین فرد در جنگل های بلوط غرب :

مقاله بررسی صحت روش نمونه برداری فاصله ای نزدیک ترین فرد در جنگل های بلوط غرب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله جنگل ایران از صفحه ۳۲۳ تا ۳۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی صحت روش نمونه برداری فاصله ای نزدیک ترین فرد در جنگل های بلوط غرب
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روش فاصله ای
مقاله نزدیک ترین فرد
مقاله تراکم
مقاله تاج پوشش
مقاله صحت
مقاله جنگل های زاگرس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
روش نمونه برداری نزدیک ترین فرد یکی از روش های نمونه برداری فاصله ای است که برای اندازه گیری تراکم (تعداد در واحد سطح) و تاج پوشش گیاهان به کار می رود. برای برآورد تراکم با این روش روابط مختلفی ارایه شده است. در این بررسی کاربرد این روابط (با توجه به معیار صحت) به منظور برآورد تعداد در هکتار و درصد تاج پوشش درختان در جنگل های بلوط زاگرس در جنگل آموزشی، پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه بررسی شد. در محدوده ای به مساحت ۵۰ هکتار که قبلا در آن آماربرداری صددرصد انجام شده بود، ۵۰ نقطه نمونه برداری برای روش نمونه برداری فاصله ای نزدیک ترین فرد به صورت منظم با شروع نقطه تصادفی برداشت شد و برای برآورد تعداد در هکتار از روابط مختلف مربوط به این روش استفاده شد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که برای برآورد تعداد در هکتار درختان در جنگل مورد بررسی، با توجه به معیار صحت قابل قبول (صحت کمتر از ۱۰ درصد)، روابط ارایه شده توسط Morisita و Batcheler & Bell از بین روابط ارایه شده مناسب هستند و برای برآورد درصد تاج پوشش درختان هیچکدام از روابط ارایه شده مناسب نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.