بررسی میزان سختی بافت و شاخص رنگ پروتیین بافت دار سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان سختی بافت و شاخص رنگ پروتیین بافت دار سویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان سختی بافت و شاخص رنگ پروتیین بافت دار سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان سختی بافت و شاخص رنگ پروتیین بافت دار سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان سختی بافت و شاخص رنگ پروتیین بافت دار سویا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

محتوای رطوبت محصول، دما و زمان نگهداری نقش مهمی در کیفیت، ایمنی، عمر ماندگاری، بافت و خواص حسی محصولات غذایی بازی می کند. پروتیین بافت دار سویا (TSP) به طور گسترده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد زیرا از نظر بافت، مزه و ظاهر مشابه گوشت است و دارای ارزش تغذیه ای بالایی می باشد. به دلیل استفاده از پروتیین بافت دار سویا در فرمولاسیون محصولات مختلف از قبیل همبرگرها و کباب های آماده لازم است ویژگی های شیمیایی و بافتی پروتیین بافت دار سویا مورد بررسی قرار گیرد، چرا که بر ویژگی های محصول نهایی تاثیر مستقیم و قابل توجهی خواهد داشت. در این پژوهش پروتیین بافت دار سویا از بازار تهیه شد و تا ۳ سطح رطوبت (۵، ۹ و ۱۳) خشک گردید و در دو دمای ۲۷ و ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۵ماه نگهداری شد. همچنین نمونه ها از نظر میزان بافت و رنگ با یکدیگر مقایسه شدند. نتایج نشان داد نمونه حاوی ۵% رطوبت در دمای ۴ درجه سانتیگراد بهترین خصوصیات بافتی و شیمیایی را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.