بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی پوست لیمو شیرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی پوست لیمو شیرین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی پوست لیمو شیرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی پوست لیمو شیرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان ترکیبات فنلی و توکوفرولی پوست لیمو شیرین :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

مرکبات منبع غنی از ترکیبات فنلی هستند که مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار می آیند نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است. لیمو از خانواده Rutaceae و با نام علمی Citrus lemon L. یکی از گیاهان دارویی می باشد که عمدتا بخاطر ترکیبات آلکالوییدی موجود در آن پرورش داده می شوند. پوست میوه لیمو شیرین منبع غنی از فلاونوییدهای گلیکوزیدی، کومارین، گلیکوزیدها، بتا و گاما سیتوسترول و روغن های فرار می باشد. از نظر ترکیبات شیمیایی د ر پوست آن، اسانسی شامل پی نن، لیمونن، لینالول، لینالیل استات و بعلاوه یک ماد ه تلخ وجود د ارد .هدف از مطالعه حاضر برای استخراج ترکیبات فنلی و توکوفرلی عصاره پوست لیمو شیرین از روش های نوین التراسوند و فوق بحرانی استفاده شد. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که ترکیبات فنلی و توکوفرلی تحت تاثیر روش های مختلف استخراج بوده است و در بین روش های مختلف استخراج بهترین روش استخراج روش التراسوند آب- اتانولی بود که به طور معنی داری بیشتر از تیمار استخراج فوق بحرانی می باشد.بر اساس یافته های این بررسی عصاره پوست لیمو شیرین یک آنتی اکسیدان طبیعی مناسب و جایگزین آنتی اکسیدان های مصنوعی توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.