بررسی خواص فیزیکی روغن دانه خربزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فیزیکی روغن دانه خربزه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فیزیکی روغن دانه خربزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکی روغن دانه خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فیزیکی روغن دانه خربزه :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

خربزه با نام علمی citrulus colocynthis و از خانواده cucurbitaceae می باشد. در این تحقیق پس از تعیین درصد رطوبت دانه خربزه ترکمنی، روغن آن با روش های استخراج به کمک روش پرس سرد و سوکسله استخراج گردید و خصوصیات روغن استخراج شده شامل میزان ضریب شکست ، رنگ و وضعیت در دمای اتاق ، درصد استحصال روغن به روش های پرس سرد و سوکسله مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده دانه خربزه به طور متوسط دارای ۳۰ درصد وزنی روغن با محتوای ۵۶ درصد لینولییک اسید، ۴/۱۸ درصد آلفالینولنیک اسید و ۱ درصد گامالینولنیک اسید می باشد. دانه خربزه جزء ضایعات این محصول تلقی می شود، با این وجود روغن آن دارای محاسن فراوانی است باتوجه به درصدهای بالای روغن دانه خربزه ، کیفیت بالای روغن حاصله از نظر ترکیب اسیدهای چرب، دوره رشد کوتاه گیاه واثبات خواص درمانی، دانه خربزه می تواند به عنوان منبع جدیدی از روغن به دلیل وجود مقدار قابل ملاحضه ای از اسید لینولییک (امگا۶) که جزء اسید های چرب ضروری می باشند که چربی های لازمی هستند که در بدن انسان ساخته نمی شوند و باید از طریق رژیم غذایی تامین شوند، در کشور مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.