بررسی خواص ارگانولپتیکی نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره ولیک سیاه با فرمولاسیون ترکیبی عسل و استویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص ارگانولپتیکی نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره ولیک سیاه با فرمولاسیون ترکیبی عسل و استویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ارگانولپتیکی نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره ولیک سیاه با فرمولاسیون ترکیبی عسل و استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ارگانولپتیکی نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره ولیک سیاه با فرمولاسیون ترکیبی عسل و استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ارگانولپتیکی نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره ولیک سیاه با فرمولاسیون ترکیبی عسل و استویا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در تحقیق حاضر از کنسانتره ولیک در دو سطح ۵ و ۱۰ درصد به همراه عسل و استویا با نسبت های مختلف (۱۰۰ درصد عسل، ۱۰۰ درصد استویا، ۵۰ درصد عسل به همراه ۵۰ درصد استویا)، آب میوه تولید شد. سپس خواص ارگانولپتیکی (بو ، طعم و قوام) آب میوه های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد تیمارهای مختلف نوشیدنی فراسودمند کنسانتره ولیک که در طول زمان در همه تیمارها با تغییرات معنی داری (۰/۰۵> =p) همراه بود و در طی دوره نگهداری پارامترهای ارزیابی حسی در تمامی تیمارها کاهش یافت. مقایسه ارزیابی حسی در تیمارها دوره های مختلف نگهداری حاکی از آن بود که تغییرات ارزیابی حسی تحت تاثیر غلظت کنسانتره ولیک بود. تمامی تیمارهای مورد ارزیابی تا پایان دوره از کیفیت قابل قبولی برخوردار بودند. همچنین نتایج نشان داد نشان داد تیمار کنسانتره ۱۰ درصد ولیک به همراه عسل دارای بالاترین امتیاز حسی در روز ۲۸ ام نگهداری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.