بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آویشن شیرازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آویشن شیرازی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آویشن شیرازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آویشن شیرازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آویشن شیرازی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

گیاه آویشن شیرازی با نام علمی Zataria multiflora Boiss گیاهی از خانواده نعناعیان است که در فارسی با نام های آفشن، آبشن شیراز، آویشم، آویشن شیرازی، آویشن پهن و در انگلیسی به آن Saatar گفته می شود. سرشاخه های هوایی آویشن شیرازی حاوی ۶۹ درصد فنول و غالبا کارواکرول بوده و جز اصلی ترکیبات غیر فنولی آن پاراسمین می باشد. هدف از مطالعه حاضر استخراج ترکیبات فنلی و میزان فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی آویشن شیرازی می باشد. فعالیت آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف عصاره از طریق مهار رادیکال آزاد DPPH، بی رنگ شدن بتاکاروتن-اسید لینولییک و شاخص پایداری اکسایشی تعیین شد. نتایج نشان داد در هر دو روش مورد بررسی با افزایش غلظت عصاره از ۵۰۰ppm به ۱۵۰۰ فعالیت آنتی اکسیدانی افزایش یافت و در غلظت ۲۰۰۰ppm کاهش داشت ولی اختلاف معنی دار آماری با غلظت ۱۵۰۰ppm از عصاره نداشت. همچنین بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی در هر دو روش مورد بررسی در آنتی اکسیدانی سنتزی TBHQ مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.