بررسی جنبه های مهم تولید رنگدانه فیکوسیانین از ریز جلبک اسپیرولینا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی جنبه های مهم تولید رنگدانه فیکوسیانین از ریز جلبک اسپیرولینا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی جنبه های مهم تولید رنگدانه فیکوسیانین از ریز جلبک اسپیرولینا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی جنبه های مهم تولید رنگدانه فیکوسیانین از ریز جلبک اسپیرولینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی جنبه های مهم تولید رنگدانه فیکوسیانین از ریز جلبک اسپیرولینا :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه استفاده از رنگ های طبیعی به جای رنگ های سنتتیک مورد توجه زیادی قرار گرفته است. اسپیرولینا پلاتنسیس از معروف ترین ریزجلبک های خوراکی حاوی پروتیین و رنگ دانه فیکوسیانین است. ریز جلبک اسپیرولینا، جلبک سبز آبی ارزشمندی است که به دلیل ارزش غذایی، خواص دارویی، پروتیین بالا، ویتامین ها، مواد معدنی و رنگدانه های طبیعی از جمله فیکوسیانین و کارتنویید ها کاربرد فراوانی در صنایع غذایی، بهداشتی آرایشی، مکمل های غذای دام، طیور و آبزیان دارد. از میان بسیاری از ترکیبات مغذی حاصل از ریز جلبک ها، رنگ دانه ها به دلیل کاربرد زیاد و استخراج آسان، اهمیت تجاری رو به رشدی یافته اند. در حال حاضر تولید تجاری بسیاری از رنگ دانه ها از منابع غیرطبیعی است. همچنین اسپیرولینا پلاتنسیس به واسطه داشتن رنگدانه های ارزشمندی از جمله فیکوسیانین می تواند رنگ جذابی را در فراورده نهایی ایجاد کند. به طور کلی ریزجلبک ها منابع بسیار غنی ترکیبات مغذی و رنگ های طبیعی هستند که قابل افزودن به خوراک انسان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.