بررسی تاثیر عصاره گیاه کاسنی بر تغییرات اکسیداتیو روغن کانولا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر عصاره گیاه کاسنی بر تغییرات اکسیداتیو روغن کانولا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر عصاره گیاه کاسنی بر تغییرات اکسیداتیو روغن کانولا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر عصاره گیاه کاسنی بر تغییرات اکسیداتیو روغن کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر عصاره گیاه کاسنی بر تغییرات اکسیداتیو روغن کانولا :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف مطالعه حاضر تاثیر تیمار آون، حلال ۴۰% اتانولی و در زمان ۴۸ ساعت با غلظت ۱۶۰۰ppm عصاره گیاه کاسنی بر روی تغییرات اکسیداتیو روغن کانولا طی شرایط نگهداری می باشد. برای تاثیر عصاره در به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیو روغن کانولا طی در شرایط نگهداری به مدت ۱۴ روز در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد از طریق اندازگیری عدد پراکسید، عدد کربونیل و عدد اسیدی استفاده شد و نمونه ها با آنتی اکسیدان سنتزی BHA با غلظت ۱۰۰ppm مقایسه شد. در تمام پارامترها عصاره گیاه کاسنی پایداری مناسب تری نسبت آنتی اکسیدان سنتزی BHA نشان داد و در تمامی موارد از تیمار شاهد (بدون آنتی اکسیدان) مناسب تر بود. با توجه به نتایج می توان اعلام نمود عصاره گیاه کاسنی به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی می تواند جهت تاخیر انداختن واکنش های اکسیداسیون و تشکیل محصولات اولیه و ثانویه حاصل از اکسیداسیون طی فرآیند نگهداری روغن ناپایداری مانند کانولا استفاده شود و می تواند جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی در صنایع غذایی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.