بررسی برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برهمکنش کربوکسی متیل سلولز و عصاره کنجد بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

سرخ کردن یکی از قدیمی ترین روش های پخت است که بطور گسترده برای تهیه غذاهای ترد و خوشمزه استفاده می شود. در این پژوهش اثرات پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفت. پوشش کربوکسی متیل سلولز در سه غلظت ۰ ، ۱ و ۲ درصد وزنی/ حجمی تهیه شد. بافت و رنگ سیب زمینی سرخ شده در سه تکرار انجام شد و نمونه ها با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند. نتایج نشان داد پوشش کربوکسی متیل سلولز منجر به بهبود خصوصیات سیب زمینی سرخ شده می شود. عصاره کنجد به دلیل دارا بودن ترکیبات فنولی اکسیداسیون روغن را به تاخیر انداخت ولی بر سیب زمینی سرخ شده تاثیری نداشت. کاربرد پوشش های کربوکسی متیل سلولز در سیب زمینی می تواند باعث بهبود ارزش تغذیه ای و خواص حسی سیب زمینی گردد و می تواند به عنوان پوشش برای بهبود کیفیت سیب زمینی سرخ شده استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.