بررسی برهمکنش صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برهمکنش صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برهمکنش صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برهمکنش صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برهمکنش صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

سرخ کردن عمیق یکی از روش های پخت است که در آن از روغن به عنوان محیط انتقال حرارت استفاده می شود. در این پژوهش اثرات پوشش های خوراکی صمغ مرو و قدومه شیرازی بر میزان خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده مورد بررسی قرار گرفت. پوشش دهی در چهار غلظت ۰، ۱، ۱/۵ و ۲ درصد وزنی/وزنی انجام شد. نتایج نشان داد بیشترین میزان جذب روغن در نمونه شاهد و کمترین میزان آن در نمونه های پوشش دهی شده بود(P<0.05). تمام پوشش ها منجر به بهبود خصوصیات سیب زمینی سرخ شده می شود. کاربرد این پوشش ها در خلال سیب زمینی سرخ شده می تواند باعث بهبود ارزش تغذیه ای و خواص حسی سیب زمینی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.