بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

میوه زرشک دارای ویژگی های تغذیه ای متعددی است که شاخص ترین آن ها میزان ویتامین C و ترکیبات آنتی اکسیدانی آن می باشد. در این پژوهش تولید فراورده ای نوین از زرشک تحت عنوان پاستیل میوه ای بر پایه عصاره زرشک با استفاده از نسبت های مختلف هیدروکلوییدهای ژلاتین (۶-۴ درصد) و گوار (۳-۱ درصد) به روش آماری سطح پاسخ مورد مطالعه قرار گرفت. صفات مورد اندازه گیری شامل رطوبت، فعالیت آبی، اسیدیته و ویتامین ث محصول نهایی بود. نتایج حاصل حاکی از آن بود که تیمارهای که ژلاتین بیشتری داشتند باعث حفظ بیشتر رطوبت شد. نقطه بهینه گوار و ژلاتین نیز به ترتیب ۲/۹۶ ۵/۰۶ مشخص گردید. مقدار پارامترهای اندازه گیری شده در نقطه بهینه برای ۰/۶۶۴ = aw، اسیدیته ۳۴/۱۷، میزان رطوبت ۰۹/ ۱۱درصد و ویتامین ث mg/l؛ ۱۱/۰۴ ۱۴ بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.