بررسی اثرعصاره های گیاهی در نگهداری مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرعصاره های گیاهی در نگهداری مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرعصاره های گیاهی در نگهداری مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرعصاره های گیاهی در نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرعصاره های گیاهی در نگهداری مواد غذایی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
حفظ ایمنی و کیفیت غذا، موضوع قابل ملاحظه ای در روند بسته بندی غذا در حمل ونقل و تجارت محسوب می شود. امروزه تمایل به حداقل کردن پروسه مواد غذیی، نگهداری طولانی مدت مواد غذایی و همچنین ممانعت از شیوع بیماری های ناشی از غذا باعث گردیده است که راه های جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و استفاده از مواد ضد میکروبی در فرمولاسیون محصولات غذایی توسعه زیادی پیدا کند. به دنبال منع مصرف نگهدارنده های شیمیایی و استفاده از مواد طبیعی و ارگانیک، استفاده از عصاره ضد میکروبی گیاهی در محصولات غذایی بسیار حایز اهمیت می باشد، نگرانی در خصوص استفاده از برخی نگهدارنده های شیمیایی و واکنش منفی مصرف کنندگان به استفاده از این مواد موجب افزایش توجه به نگهدارنده های طبیعی به عنوان جایگزین نگهدارنده های شیمیایی شده است. در این میان توجه تولید کنندگان و مصرف کنندگان به استفاده از عصاره های گیاهی معطوف شده است که خواص ضد میکروبی عصاره های گیاهی مورد مطالعه قرار گرفته و اثرشان علیه طیف وسیعی از باکتری ها، مخمرها و قارچ ها به اثبات رسیده، از جمله آن ها می توان به تحقیقات انجام گرفته روی عصاره های گیاهی بدست آمده از سیر، دارچین، خردل، آویشن و … اشاره نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.