بررسی اثر عصاره گزنه بر تغییرات اکسیداتیو سوسیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره گزنه بر تغییرات اکسیداتیو سوسیس دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره گزنه بر تغییرات اکسیداتیو سوسیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره گزنه بر تغییرات اکسیداتیو سوسیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره گزنه بر تغییرات اکسیداتیو سوسیس :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در مطالعه حاضر تاثیر عصاره گزنه بر روی تغییرات اکسیداتیو سوسیس طی مدت زمان ۳۰ روز در دمای ۴ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. ۲ تیمار مورد مطالعه شامل تیمار شاهد و تیمار سوسیس با عصاره ۱۵۰۰ پی پی ام گزنه ، به صورت دوره ای مورد ارزیابی شیمیایی (پراکسید (PV)، مقادیر تیوباربیوتیک اسید (TBA) و مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVBN)) قرار گرفتند. نتایج نشان داد عصاره گزنه توانست باعث کاهش معنی دار افزایش بازهای ازته فرار، پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، نسبت به تیمار شاهد شود. بنابراین با توجه به نتایج حاصل از آزمایشات شیمیایی می توان نتیجه گرفت به کارگیری عصاره گزنه در غلظت ۱۵۰۰ پی پی ام باعث افزایش عمر ماندگاری سوسیس به ۳۰ روز در مقابل ۲۰ روز تیمار شاهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.