بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر خواص شیمیایی فیله مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر خواص شیمیایی فیله مرغ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر خواص شیمیایی فیله مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر خواص شیمیایی فیله مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر خواص شیمیایی فیله مرغ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در مطالعه حاضر تاثیر پوشش آلژینات حاوی اسانس پوشت انار بر روی کیفیت و ماندگاری فیله مرغ نگهداری شده در یخچال طی مدت زمان ۲۰ روز مورد بررسی قرار گرفت. ۵ تیمار مورد مطالعه شامل تیمار شاهد، آلژینات، تیمار آلژینات+ ۰/۵% اسانس پوست انار، تیمار آلژینات+ ۱% اسانس پوست انار و تیمار آلژینات+ ۱/۵% اسانس پوست انار، به صورت دوره ای مورد ارزیابی شیمیایی (پراکسید (PV)، مقادیر تیوباربیوتیک اسید (TBA) و مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVBN)) قرار گرفتند. با توجه به نتایج، پوشش آلژینات+ ۱/۵% اسانس پوست انار، توانست اکسیداسیون لیپیدی در فیله مرغ را از طریق کاهش پراکسید، مقادیر تیوباربیوتیک اسید، اسید چرب آزاد به تعویق بیاندازد و این تیمار کمترین مقادیر مجموع بازهای نیتروژنی فرار دارا بود و تا پایان روز ۱۶ ام نگهداری از مقادیر مجازی برخوردار بود نتایج نشان داد پوشش آلژینات حاوی اسانس پوست انار می تواند به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در محصولات گوشتی کاربرد داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.