بررسی اثر آب پنیر شیر گاو و صمغ قدومه بر خواص حسی و بافت نان بربری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آب پنیر شیر گاو و صمغ قدومه بر خواص حسی و بافت نان بربری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آب پنیر شیر گاو و صمغ قدومه بر خواص حسی و بافت نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آب پنیر شیر گاو و صمغ قدومه بر خواص حسی و بافت نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آب پنیر شیر گاو و صمغ قدومه بر خواص حسی و بافت نان بربری :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

نان بربری به علت طعم و بافت خوبی که دارد یکی از رایج ترین نان های استفاده شده در ایران می باشد. نان بربری سریع فاسد می شود و ماندگاری آن بسیار کوتاه است. بنابراین افزودن عوامل ضد بیاتی از قبیل هیدروکلوییدها روشی مناسب برای افزایش ماندگاری نان می باشد. در مطالعه حاضر، اثر صمغ قدومه در غلظت های ۰/۱ و ۰/۳ درصد و آب پنیر حاصل از گاو بر خصوصیات حسی و بافت نان بربری بررسی شد. نتایج حاصل نشان داد میزان پروتیین و چربی شیر گاو به ترتیب ۳/۷۶ و ۳/۱۶ بود. اسیدیته، PH، پروتیین و چربی آب پنیر گاو ۹/۶ درجه دورنیک، ۵/۶۳، ۰/۶۹ درصد و ۰/۲۶ درصد بود. نتایج حاصل از ارزیابی بافت نشان داد سفتی بافت در طی نگهداری افزایش یافت. نان حاوی آب پنیر شیر گاو سفتی کمتری را نسبت به سایر تیمارها نشان داد. همچنین خاصیت ارتجاعی در تیمار حاوی آب پنیر شیر گاو و صمغ قدومه ۰/۱ درصد بیشتر از سایر تیمارها بود. بیشترین امتیاز ارزیابی حسی مربوط به نان حاوی آب پنیر شیر گاو بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.