اثر عصاره آویشن شیرازی بر تعداد باکتری های، سالمونلا، کلستریدوم پرفرنجنس و استافیلوکوکوس اوریوس فیله گوشت طی دو شرایط نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره آویشن شیرازی بر تعداد باکتری های، سالمونلا، کلستریدوم پرفرنجنس و استافیلوکوکوس اوریوس فیله گوشت طی دو شرایط نگهداری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره آویشن شیرازی بر تعداد باکتری های، سالمونلا، کلستریدوم پرفرنجنس و استافیلوکوکوس اوریوس فیله گوشت طی دو شرایط نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره آویشن شیرازی بر تعداد باکتری های، سالمونلا، کلستریدوم پرفرنجنس و استافیلوکوکوس اوریوس فیله گوشت طی دو شرایط نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره آویشن شیرازی بر تعداد باکتری های، سالمونلا، کلستریدوم پرفرنجنس و استافیلوکوکوس اوریوس فیله گوشت طی دو شرایط نگهداری :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گوشت تازه گوسفند به دلیل رشد عوامل میکروبی و واکنش های اکسیداسیون، بسیار مستعد فساد می باشد. در این مطالعه، اثر عصاره آویشن شیرازی بر تعداد باکتری های سالمونلا، کلستریدوم پرفرنجنس و استافیلوکوکوس اوریوس فیله گوشت طی یک دوره ۳۰ روزه در دمای ۴ و ۱۸ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. تیمار شاهد (بدون عصاره)، تیمار عصاره آویشن شیرازی با غلظت ۱۵۰۰پی پی ام ساخته شد و به صورت دوره ای تحت آزمون میکروبی (تعداد باکتری های سالمونلا، کلستریدوم پرفرنجنس و استافیلوکوکوس اوریوس)، در روزهای ۰، ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰،۲۵ و۳۰ قرار گرفتند. همچنین با افزایش دما از ۴ به ۱۸ درجه سانتیگراد تعداد میکروب های رشد کرده افزایش یافت. از نظر خواص ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی به طور موثری بر تعداد باکتری ها رشد کرده تاثیر داشت. نمونه های حاوی عصاره تعداد میکروارگانیسم کمتری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.