اثر آنتی اکسیدانی اسانس چغندر و هویج در پایداری روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر آنتی اکسیدانی اسانس چغندر و هویج در پایداری روغن سویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر آنتی اکسیدانی اسانس چغندر و هویج در پایداری روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنتی اکسیدانی اسانس چغندر و هویج در پایداری روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر آنتی اکسیدانی اسانس چغندر و هویج در پایداری روغن سویا :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

امروزه تحقیقات نشان داده است که مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در روغن های خوراکی، اثرات نامطلوبی بر سلامت انسان ها دارد. لذا تامین ذخایر آنتی اکسیدانی، به منظور کاهش آثار تنش اکسایشی، امری مهم تلقی می شود. هدف از این پژوهش، ارایه منبع آنتی اکسیدانی طبیعی جهت پایدارسازی روغن سویا س در طول دوره نگهداری در دمای ۴۰ درجه سانتیگراد و همچنین خصوصیات حسی چیبس سیب زمینی که در حرارت ۱۵۸ درجه سانتی گراد تولید شد بررسی شد. اسانس هویج و چغندر در سه غلظت ۳۰۰، ۶۰۰ و ۱۰۰۰ پی پی ام به روغن سویا اضافه شد. در کلیه آزمایشات هم نمونه ها با نمونه روغن سویا حاوی ۱۰۰ و ۲۰۰ پی پی ام آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT مقایسه شدند. پارامترهای اندیس آنیزیدین، اندیس توتوکس طی مدت زمان انبارمانی در روزهای ۷، ۱۴ و ۲۱ اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد با افزودن اسانس های گیاهی و آنتی اکسیدان های سنتزی و همچنین افزایش میزان آن ها اندیس آنیزیدین کاهش پیدا کرد. نتایج ارزیابی حسی نشان داد که نمونه های چیبس سیب زمینی سرخ شده با روغن سویای حاوی ۶۰۰ پی پی ام اسانس هویج و ۲۰۰ پی پی ام BHA تفاوتی با نمونه شاهد نداشت. و از آنجا که افزودن آنتی اکسیدان به روغن های گیاهی روند اکسیداسیون را کاهش می دهد، افزودن غلظت های ۶۰۰ پی پی ام اسانس هویج و چغندر به روغن سویا مطلوب می باشد. در نهایت با توجه به نتایج فعالیت های ضد اکسایشی و ارزیابی حسی، روغن سویای حاوی ۶۰۰ پی پی ام اسانس هویج، دارای شرایط مطلوب تری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.