دمای نقطه چسبندگی راهکار مناسب در ارزیابی مدت زمان ماندگاری پودرهای غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دمای نقطه چسبندگی راهکار مناسب در ارزیابی مدت زمان ماندگاری پودرهای غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دمای نقطه چسبندگی راهکار مناسب در ارزیابی مدت زمان ماندگاری پودرهای غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دمای نقطه چسبندگی راهکار مناسب در ارزیابی مدت زمان ماندگاری پودرهای غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دمای نقطه چسبندگی راهکار مناسب در ارزیابی مدت زمان ماندگاری پودرهای غذایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

با توجه به لزوم حفظ کیفیت محصول از لحاظ ارزش تغذیهای، طعم، بافت و ظاهر در طی زمان نگهداری ارزیابی مدت زمان ماندگاری مواد غذایی امری بدیهی میباشد. مدت زمان ماندگاری پودرهای غذایی به تغییرات فیزیکی و انجام پدیده چسبناکی آنها ارتباط دارد. این پدیده در طی فرایند تولید، بسته بندی و حمل و نقل اهمیت بسزایی دارد. چسبناک شدن ضمن کاهش کیفیت باعث کاهش راندمان نیز می گردد. هدف از انجام این تحقیق بررسی روشهای کاربردی به منظور پایش درجه حرارتی است که در آن پدیده چسبناکی به وقوع می پیوندد. در این پژوهش روشهای مختلف اندازه گیری دمای نقطه چسبندگی پودرهای غذایی بررسی گردیده و ارتباط این دما با دمای انتقال شیشهای، شرایط محیطی نگهداری وکیفیت پودرهای غذایی بیان میگردد. نتایج نشان دهنده ارتباط بین افزایش رطوبت محیطی باکاهش دماینقطه چسبندگی و کاهش دمای انتقال شیشه ای پودرهای غذایی می باشد و همچنین با کاهش دمای نقطه چسبندگی مدت ماندگاری پودرهای غذایی نیز کاهش می یابد. با کنترل مناسب و اندازهگیری دمای نقطه چسبندگی می توان مدت ماندگاری پودرهای غذایی را کنترل و پایش نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.