تاثیر سرخکردن تحت شرایط خلاء بر محتوی رطوبت و روغن فیله های مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سرخکردن تحت شرایط خلاء بر محتوی رطوبت و روغن فیله های مرغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سرخکردن تحت شرایط خلاء بر محتوی رطوبت و روغن فیله های مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سرخکردن تحت شرایط خلاء بر محتوی رطوبت و روغن فیله های مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سرخکردن تحت شرایط خلاء بر محتوی رطوبت و روغن فیله های مرغ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گسترش آگاهی نسبت به اثرات منفی غذاهای پرچرب بر سلامت انسان، منجر به توسعه فناوریهایی گردیده است که سبب کاهش محتوی روغن در فرآوردهها شدهاند. یکی از انواع فناوریهای نوین، سرخکردن تحت خلاء میباشد. در این تحقیق تاثیر فرآیند سرخکردن تحت خلاء، بر روی محتوی رطوبت و روغن فیلههای مرغ مورد مطالعه قرار گرفت. نمونهها در سه فشار، ۳۸ ،۱۳۸و ۲۳۸ میلیمترجیوه، دو دمای ۱۵۰ و ۱۷۰ درجه سانتیگراد و دو زمان ۵/۱ و ۳ دقیقه سرخ شدند.دما و فشار اثر معنیداری بر محتوی رطوبت و روغن نمونهها نداشتند (۰۵/۰ > p (اما تاثیر زمان فرآیند بر ویژگیهای تحت بررسی معنیدار بود (۰۱/۰ <p (و با افزایش زمان فرآیند، محتوی رطوبت و روغن نمونهها کاهش یافتند. شرایط بهینه فرآیند، دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد، فشار ۳۸ میلیمتر جیوه و زمان سرخکردن سه دقیقه تعیین شد که نمونهفرآوریشده تحت این شرایط کمترین محتوی روغن را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.