تاثیر تنش کم آبی و محلولپاشی کودهای نانو و معمولی روی و سیلیس بر صفات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت علوفهای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنش کم آبی و محلولپاشی کودهای نانو و معمولی روی و سیلیس بر صفات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت علوفهای دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنش کم آبی و محلولپاشی کودهای نانو و معمولی روی و سیلیس بر صفات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت علوفهای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش کم آبی و محلولپاشی کودهای نانو و معمولی روی و سیلیس بر صفات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت علوفهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنش کم آبی و محلولپاشی کودهای نانو و معمولی روی و سیلیس بر صفات مورفولوژیکی، عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت علوفهای :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر محلول پاشی کودهای نانو و معمولی روی و سیلیس بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت علوفه ای سینگل کراس۷۰۴ آزمایشی به صورت اسپلیت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۲ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل دو سطح آبیاری (آبیاری مطلوب و آبیاری تحت تنش) به عنوان عامل اصلی و ۷ سطح کودی (شاهد یا عدم محلول پاشی ریز مغذی ، محلول پاشی اکسید روی، نانواکسید روی، اکسید سیلیس، اکسید روی + اکسید سیلیس، نانو اکسید سیلیس، نانواکسید روی+ نانو اکسید سیلیس) به عنوان عامل فرعی بود. در این تحقیق صفات ارتفاع، قطر ساقه، طول بلال، قطر بلال، تعداد برگ، وزن خشک برگ، وزن خشک ساقه، وزن خشک بلال و وزن خشک کل مورد بررسی رار گرفت. نتایج تجزیه واریانس بیانگر تاثیر معنیدار آبیاری و محلولپاشی کودهای معمولی و نانو روی و سیلیس بر تمام صفات مورد بررسی بود. مقایسه میانگین ها نشان داد که تیمار آبیاری پس از ۹۰ میلیمتر تبخیر تجمعی از تشتک تبخیر یا آبیاری مطلوب از برتری معنی دار ۸/۲۴ ، از تجمعی تبخیر میلیمتر ۱۸۰ از پس آبیاری تیمار به نسبت درصدی ۱۸/۵ و ۳۱ ،۲۱/۲ ،۲۹/۵ ،۲۶/۵ ،۳۴/۹، ۴/۵ ،۶/۸تشتک تبخیر به ترتیب از نظر ارتفاع بوته، تعداد برگ در بوته، قطر ساقه، طول بلال، قطر بلال، وزن خشکهای برگ، ساقه، بلال و عملکرد کل برخوردار بود. همچنین بیشترین ارتفاع بوته و تعداد برگ در بوته در تیمار نانو اکسید سیلیس، بیشترین قطر ساقه در تیمار نانو اکسید روی و بیشترین طول بلال، وزن خشک برگ، وزن خشک ساقه، وزن خشک بلال و وزن خشک کل در تیمار نانو اکسید روی+ نانو اکسید سیلیس مشاهده شد. به طور کلی با توجه به نتایج این تحقیق کاربرد نانو اکسید روی+ نانو اکسید سیلیس و انجام آبیاری پس از ۹۰ میلیمتر تبخیر تجمعی از تشتک تبخیر یا آبیاری مطلوب را برای کشت ذرت علوفهای در شرایط این تحقیق میتوان پیشنهاد نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.