بررسی عملکرد و برخی از صفات فیزیکی کیفیت گوشت در ه ویه آرین، راس و کاب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و برخی از صفات فیزیکی کیفیت گوشت در ه ویه آرین، راس و کاب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و برخی از صفات فیزیکی کیفیت گوشت در ه ویه آرین، راس و کاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و برخی از صفات فیزیکی کیفیت گوشت در ه ویه آرین، راس و کاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و برخی از صفات فیزیکی کیفیت گوشت در ه ویه آرین، راس و کاب :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی عملکرد و برخی از صفات کیفیت گوشت سه آمیخته تجارتی موجود در ایران (راس، آرین و کاب) آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تکرار و ۱۰ مشاهده در هر تکرار به مدت ۴۲ روز در شرایط پرورشی مشابه و یکسان (جوجه یک روزه از مادران همسن، تغذیه و مدیریت پرورش یکسان) اجرا شد. خوراک مصرفی، افزایش وزن و برخی از خصوصیات فیزیکی گوشت اندازه گیری شد. افزایش وزن بین آمیخته ها دارای اختلاف معنی دار بود (۰۵/۰<p .(آمیخته راس دارای بالاترین افزایش وزن و آرین و کاب تفاوت معنی داری نسبت به هم درپایان دوره پرورش نداشتند. افزایش وزن سه آمیخته آرین، راس و کاب در طول دوره آغازین تفاوت معنی داری نسبت به هم نداشتند ولی در طول دوره رشد راس بالاترین افزایش وزن را داشت (۰۵/۰<p .(میانگین خوراک مصرفی در بین آمیخته ها دارای اختلاف معنی داری نبود (۰۵/۰> P .(نوع آمیخته، بر ضریب تبدیل اثر معنی داری داشت (۰۵/۰<p .(در کل دوره، بهترین ضریب تبدیل مربوط به سویه راس و بدترین آن مربوط به سویه کاب بود. در آزمایش تجزیه و ترکیب بافت، سختی و به هم پیوستگی دربافت سینه سه آمیخته آرین، راس و کاب دارای اختلاف معنی داری بودند (۰۵/۰<p .(اما الاستیسیته دارای اختلاف معنی داری نبود(۰۵/۰> p .(در بین آمیخته ها، بافت سینه آمیخته راس کمترین سختی و بیشترین به هم پیوستگی را داشته است. به هم پیوستگی و الاستیسیته در بافت ران سه آمیخته دارای اختلاف معنی داری بود(۰۵/۰<p .(اما سختی دارای اختلاف معنی داری نبود (۰۵/۰> p .(آمیخته آرین بیشترین به هم پیوستگی و الاستیسیته را داشته است (۰۵/۰<p.)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.