بررسی تاثیر پیشتیمار اسیدسالیسیلیک بر شاخص های جوانه زنی گیاهچه های دو رقم برنج ندا و طارم هاشمی تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پیشتیمار اسیدسالیسیلیک بر شاخص های جوانه زنی گیاهچه های دو رقم برنج ندا و طارم هاشمی تحت تنش شوری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پیشتیمار اسیدسالیسیلیک بر شاخص های جوانه زنی گیاهچه های دو رقم برنج ندا و طارم هاشمی تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پیشتیمار اسیدسالیسیلیک بر شاخص های جوانه زنی گیاهچه های دو رقم برنج ندا و طارم هاشمی تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پیشتیمار اسیدسالیسیلیک بر شاخص های جوانه زنی گیاهچه های دو رقم برنج ندا و طارم هاشمی تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

برنج پس از گندم مهمترین مادهی غذایی دنیاست و همچنین شوری نیز یکی از قدیمیترین و جدیترین مشکلات زیست محیطی جهان میباشد که سبب کاهش تولیدات کشاورزی در نواحی وسیعی از سطح زمین میشود. این آزمایش بهمنظور بررسی تاثیر پیشتیمار اسیدسالیسیلیک بر روی شاخصهای فیزیولوژیکی گیاهچههای برنج و کاهش آثار تنش شوری به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا۰ تصادفی در چهار تکرار در آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهان زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سال ۱۳۹۵بهاجرا درآمد. فاکتور اول شامل دو رقم برنج (ندا و طارم هاشمی)، پیش تیمار اسید سالیسیلیک بعنوان فاکتور دوم (صفر، ۵/۰ ،۱ ،۵/۱درصد) و تنش شوری با کلرید سدیم (صفر، ۳ ،۶ و m/9dS (نیز بعنوان فاکتور سوم در نظر گرفته شد. برای اعمال تیمار شوری کلیه بذرها درون پتریدیشهای ۱۰ سانتی متری قرار گرفتند. صفاتمورد بررسی در این آزمایش شامل درصد و سرعت جوانهزنی، طول ریشهچه و ساقهچه و شاخص بنیه بود. نتایج به دست آماده در این پژوهش نشان داد که پیش تیمار اسیدسالیسیلیک سبب کاهش اثرات منفی تنش شوری در هر دو رقم مورد مطالعه میشود. در این بین رقم ندا واکنش نسبتا۰ مناسبتری به پیشتیمار در مقایسه با رقم طارم داشت. در اکثر صفات مورد بررسی هر دو رقم به افزایش تنش شوری تا سطح m/6dS واکنش مثبتی نشان دادند. همچنین بنظر میرسد غلظت ۱ درصد اسید سالیسیلیک بهترین و مناسبترین پیشتیمار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.