بررسی استرهای کلروپروپان ها و گلایسیدول های بوجود آمده حین فرآوری تصفیه روغن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی استرهای کلروپروپان ها و گلایسیدول های بوجود آمده حین فرآوری تصفیه روغن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی استرهای کلروپروپان ها و گلایسیدول های بوجود آمده حین فرآوری تصفیه روغن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استرهای کلروپروپان ها و گلایسیدول های بوجود آمده حین فرآوری تصفیه روغن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی استرهای کلروپروپان ها و گلایسیدول های بوجود آمده حین فرآوری تصفیه روغن :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

روغن های خوراکی از جمله مواد غذایی با ارزشی محسوب می شوند که در رژیم غذایی هر فردی وجود دارند. کنترل ایمنی روغن های خوراکی از جمله اقداماتی می باشد که برای حفظ سلامت مصرف کننده باید مد نظر قرار گیرد. بنابراین فرآیند حرارتی برای تصفیه روغن ها انجام می گیرد که سبب حذف ناخالصی های موجود در روغن می شوند، اما فرآیند حرارتی اعمال شده ترکیباتی بوجود می آورند که می توانند نگرانی های زیادی برای مصرف کننده ایجاد کنند که این مواد شامل کلروپروپان ها و استرهای آن ها و ترکیبات مرتبط با آن ها همانند استر های چربی گلایسیدول می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.