بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک برتولید، ترکیب و میزان آفلاتوکسین شیردر گاوهای شیرده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک برتولید، ترکیب و میزان آفلاتوکسین شیردر گاوهای شیرده دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک برتولید، ترکیب و میزان آفلاتوکسین شیردر گاوهای شیرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک برتولید، ترکیب و میزان آفلاتوکسین شیردر گاوهای شیرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک برتولید، ترکیب و میزان آفلاتوکسین شیردر گاوهای شیرده :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

این پژوهش به منظور بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک برتولید، ترکیبات و میزان آفلاتوکسین شیر در گاوهای شیرده، بر روی ۱۲ راس گاو شیری براون سویس در محل گاوداری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعیخراسان رضوی و در قالب طرح کاملا۰ تصادفی (۴×۳ (انجام گردید. جیره ها عبارت بودند از: ۱ -جیره بدون افزودنی (شاهد)، ۲ -جیره حاوی توکسین بایندر به مقدار۵۰ گرم در روز و ۳ -جیره حاوی ۵۰ گرم توکسین بایندر و ۱۰ گرم پروبیوتیک.دوره عادت پذیری گاوهای مورد استفاده در طرح ۱۵ روز و دوره آزمایش ۶۰ روز به طول انجامید. در هر سه وعده دوشش روزانه، شیر تولیدی گاوهای طرح ثبت گردید و برای انجام آزمایشات مربوطه دو نوبت (پایان هر ماه) از شیر گاوها نمونه برداری شد. نتایج نشان داد که در کل دوره اختلاف معنی داری بین سه جیره در میانگین تولید شیر واقعی وجود داشت(۰۵/۰<p ،(به طوری که مقدار تولید شیر گاوهای مصرف کننده جیره های ۲ و ۳ نسبت به جیره شاهد بیشتر بود. بر این اساس استفاده از توکسین بایندر سبب افزایش ۳۱/۲ درصد (۶۱/۰ کیلوگرم) در تولید روزانه شیر و استفاده همزمان از توکسین بایندر و پروبیوتیک سبب افزایش ۹/۴ درصد (۲/۱ کیلوگرم) در تولید روزانه شیر گردید. اختلاف بین میانگین درصد و میزان تولید چربی، پروتیین و مواد جامد بدون چربی شیر در کل دوره معنی دار نبود (۰۵/۰> p(؛ اما در دوره اول میانگین پروتیین تولیدی شیر در جیره ۳) گاوهای مصرف کننده توکسین بایندر و پروبیوتیک) به طور معنی داری بیشتر از دو جیره دیگر بود(۰۵/۰<p .(میانگین لاکتوز تولیدی بین جیره ها اختلاف معنی داری داشت (۰۵/۰<p ،(به طوری که مقدار آن در جیره ۳ بیشتر از سایر جیره ها بود. در کل دوره از نظر میزان آفلاتوکسین M1 شیر جیره های ۲ و ۳ تفاوت معنی داری نداشتند (۰۵/۰> p(؛ اما این تفاوت بین جیره ۱ با دو جیره دیگر معنی دار بود (۰۵/۰<p .(به طور کلی می توان نتیجه گرفت توکسین بایندر و پروبیوتیک بر تولید، برخی از ترکیبات و میزان آفلاتوکسین شیر در گاوهای شیری تاثیر گذار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.