بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی Mentha piperita L.بر جوانه زنی و رشد اولیه خردلوحشی (Sinapis arvensis L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی Mentha piperita L.بر جوانه زنی و رشد اولیه خردلوحشی (Sinapis arvensis L.) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی Mentha piperita L.بر جوانه زنی و رشد اولیه خردلوحشی (Sinapis arvensis L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی Mentha piperita L.بر جوانه زنی و رشد اولیه خردلوحشی (Sinapis arvensis L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی Mentha piperita L.بر جوانه زنی و رشد اولیه خردلوحشی (Sinapis arvensis L.) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثرات عصاره آبی نعناع فلفلی بر جوانهزنی و رشد اولیه خردل وحشی در قالب طرح کاملاتصادفی با چهار تکرار در آزمایشگاه و گلخانه اجرا شد. در این مطالعه اثر ۵ غلظت متفاوت از عصاره آبی گیاه نعناع ۰(شاهد)، ۲۵،%۵۰ ،%۷۵ %و۱۰۰ %بر روی جوانهزنی و رشد اولیه خردلوحشی بررسی گردید. تیمار آب مقطربه عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. نتایج آزمایشات نشان داد که با افزایش غلظت عصاره آبی گیاه نعناع، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه و ساقه در خردل وحشی به طور معنی داری کاهش یافت. در بررسی آزمایشگاهی مشخص شد که خردل وحشی حساسیت زیادی را نسبت به عصاره آبی گیاه نعناع نشان داد طوریکه درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقچه در گیاه خردل به ترتیب ۷۶ و۷۱ و۶۰ درصد در غلظت۱۰۰ %نسبت به شاهد کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.