بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی (.L piperita Mentha) بر جوانهزنی و رشد اولیه یولاف(fatua Avena)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی (.L piperita Mentha) بر جوانهزنی و رشد اولیه یولاف(fatua Avena) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی (.L piperita Mentha) بر جوانهزنی و رشد اولیه یولاف(fatua Avena)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی (.L piperita Mentha) بر جوانهزنی و رشد اولیه یولاف(fatua Avena)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دگرآسیبی عصاره آبی نعناع فلفلی (.L piperita Mentha) بر جوانهزنی و رشد اولیه یولاف(fatua Avena) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثرات عصاره آبی نعناع فلفلی بر جوانهزنی و رشد اولیه یولاف وحشی در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در آزمایشگاه و گلخانه اجرا شد. در این مطالعه اثر ۵ غلظت متفاوت از عصاره آبی گیاه نعناع ۰) شاهد)، ۲۵،%۵۰ ،%۷۵ %و۱۰۰ %بر روی جوانه زنی و رشد اولیه یولاف وحشی بررسی گردید. تیمار آب مقطربه عنوان تیمار شاهد در نظر گرفته شد. نتایج آزمایشات نشان داد که با افزایش غلظت عصاره آبی گیاه نعناع، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه و ساقه در یولاف به طور معنی داری کاهش یافت. در بررسی آزمایشگاهی مشخص شد که یولافحساسیت زیادی نشان داد بطوریکه درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و وزن خشک ساقچه در گیاهیولاف به ترتیب ۲۵ و۴۳ و۴۳ درصد در غلظت۱۰۰ %نسبت به شاهد کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.