اثرات تغدیه با عصارهی آبی زعفران ( Crocus sativus) بر کاهش چربی خون و جلوگیری از آسیب کبدی درموش های صحرایی نر هیپرلیپیدمیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات تغدیه با عصارهی آبی زعفران ( Crocus sativus) بر کاهش چربی خون و جلوگیری از آسیب کبدی درموش های صحرایی نر هیپرلیپیدمیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات تغدیه با عصارهی آبی زعفران ( Crocus sativus) بر کاهش چربی خون و جلوگیری از آسیب کبدی درموش های صحرایی نر هیپرلیپیدمیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات تغدیه با عصارهی آبی زعفران ( Crocus sativus) بر کاهش چربی خون و جلوگیری از آسیب کبدی درموش های صحرایی نر هیپرلیپیدمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات تغدیه با عصارهی آبی زعفران ( Crocus sativus) بر کاهش چربی خون و جلوگیری از آسیب کبدی درموش های صحرایی نر هیپرلیپیدمیک :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

پژوهشهای اخیر نشان میدهد گیاهان دارویی که حاوی مواد با خواص آنتی اکسیدانی هستند در کاهش لیپوپروتیینهای سرم خون در حیوانات تغذیه شده با رژیمهای غذایی پرچرب اثرات بارزی دارند. هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی اثر عصاره آبی زعفران بر میزان چربی خون و آنزیمهای کبدی در رتهای هیپرکلسترولمیک بود. در این پژوهش تعداد۲۴ سر رت نر بالغ با وزن متوسط ۳۰۰-۳۵۰ گرم و سن تقریبی ۱۰هفته از مرکز نا باروری خریداری شد.در ابتدا به مدت ۲ هفته رت ها تحت تغذیه با رژیم پایه حاوی پروتیین ، فیبروچربی قرار گرفتند و پس از آن در چهار گروه شش تایی به طور تصادفی تقسیم شدند.گروه اول با رژیم غذایی معمولی،گروه دوم با رژیم غدایی پر کلسترول، گروه سوم با رژیم غذایی معمولی به علاوه عصاره زعفران وگروه چهارم بارژیم غذایی پرکلسترول به علاوه عصاره زعفران برای مدت ۱۳ هفته تغذیه شدند. قبل از آزمایش،۳۰و۹۰ روز پس از تغذیه، از حیوانات آزمایشهای بیوشیمیایی به عمل آمد و مقادیر کلسترول تام، تری گلیسیرید، کلسترول LDLو کلسترول HDLو آنزیمهای کبدی AST&ALT اندازهگیری شد.تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه انجام شد.و ۰۵.۰<P معنادار در نظرگرفته شد. نتایج حاکی از آن بود که در گروهی که از عصاره گیاه زعفران استفاده کرده بودند مقادیرکلسترول LDL و آنزیمهای کبدی AST& ALT نسبت به گروه شاهد اختلاف معنیداری را نشان دادند(۰۵.۰<P .(نتیجه کلی از این پژوهش حاکی ازآن است که این عصاره در کاهش ریسک فاکتورهای کبدچرب میتواند موثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.