اثر تیمار پس از برداشت ژل آلویه ورا بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تیمار پس از برداشت ژل آلویه ورا بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تیمار پس از برداشت ژل آلویه ورا بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تیمار پس از برداشت ژل آلویه ورا بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تیمار پس از برداشت ژل آلویه ورا بر حفظ کیفیت و طول عمر میوه سیب رقم محلی بشاگرد :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

هزینه کاهش ضایعات محصول خیلی کمتر از بالا بردن میزان تولید میباشد. به منظور بررسی اثرات تیمار ژل آلویه ورا بر حفظ خصوصیات کیفی میوه سیب رقم محلی بشاگرد، آزمایشی بصورت طرح کاملا تصادفی با تیمارهای ژل آلویه ورا (شاهد،۴۰،۲۰ و ۶۰ درصد) در سال ۱۳۹۴ در آزمایشگاه باغبانی دانشگاه هرمزگان اجرا گردید. شاخصهای کیفی مورد بررسی شامل: اسید کل، میزان ویتامین ث، نسبت کل مواد جامد محلول به اسید کل (TA/TSS ،(کیفیت ظاهری میوه، درصد کاهش وزن، pH و سفتی بافت میوه در ابتدای آزمایش و پس از یک ماه انبارداری اندازه گیری شد. در تیمار ژل آلویه ورا، اسید کل بیش از شاهد بود. ژل آلویه ورا با غلظت۰ ۶ درصد موجب کاهش TS/TSS گردید که بیشترین میزان قند مربوط به شاهد بود. همچنین این تیمار در غلظت ۶۰ درصد بالاترین میزان سفتی بافت و بهترین کیفیت ظاهری را نشان داد. تیمار ژل آلویه ورا موجب حفظ ویتامین ث آب میوه سیب گردید. غلظتهای مختلف این تیمار تاثیر معنیداری در pH آب میوه نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.