مقاله بررسی واکنش ارقام و لاین های سویا به تنش کم آبی در مرحله نمو غلاف با استفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی واکنش ارقام و لاین های سویا به تنش کم آبی در مرحله نمو غلاف با استفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی واکنش ارقام و لاین های سویا به تنش کم آبی در مرحله نمو غلاف با استفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی واکنش ارقام و لاین های سویا به تنش کم آبی در مرحله نمو غلاف با استفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی واکنش ارقام و لاین های سویا به تنش کم آبی در مرحله نمو غلاف با استفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش :

مقاله بررسی واکنش ارقام و لاین های سویا به تنش کم آبی در مرحله نمو غلاف با استفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی) از صفحه ۱۰۱ تا ۱۰۷ منتشر شده است.
نام: بررسی واکنش ارقام و لاین های سویا به تنش کم آبی در مرحله نمو غلاف با استفاده از شاخص های حساسیت و تحمل به تنش
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص تحمل
مقاله میانگین هندسی بهره وری
مقاله شاخص حساسیت به تنش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اثر تنش کم آبی در مرحله تشکیل غلاف بر میزان تحمل هشت رقم و لاین سویا ارزیابی شد. نتایج نشان داد که عملکرد دانه در شرایط آبیاری مطلوب با شاخص تحمل، شاخص تحمل به تنش، میانگین بهره وری، میانگین هندسی بهره وری ارتباط مثبت و معنی داری داشت. عملکرد دانه در شرایط تنش با تحمل به تنش، میانگین هندسی بهره وری ارتباط مثبت و معنی داری داشت. لاین M4 با تولید ۳۲۶۹ کیلوگرم در هکتار و لاین M12 نیز با مقدار ۱۷۳۹ کیلوگرم در هکتار کمترین عملکرد دانه را در شرایط آبیاری مطلوب داشتند. در شرایط تنش کم آبی ژنوتیپ Clark با تولید ۱۳۸۵ کیلوگرم در هکتار بالاترین و لاین SRF پایین ترین عملکرد را با ۸۰۱ کیلوگرم در هکتار تولید کردند. کمترین کاهش عملکرد را لاین M12 با ۲۹۴ درصد و بیشترین کاهش عملکرد را لاین M4 با ۶۳۶ درصد کاهش نشان دادند. میانگین عملکرد ارقام در شرایط آبیاری و تنش به ترتیب برابر با ۲۵۱۲ و ۱۱۹۱ کیلوگرم در هکتار بود و شدت تنش معادل ۰۵۲۶ بود. با توجه به همبستگی مثبت و معنی دار بین عملکرد دانه درشرایط تنش کم آبی و مطلوب با میانگین هندسی بهره وری و شاخص تحمل به تنش، به نظر می رسد از این شاخص می توان در شناسایی ژنوتیپ ها متحمل به کم آبی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.