مقاله اثرات تنش کمبود آب و مدیریت مصرف نیتروژن بر توزیع ماده خشک و برخی ویژگی های مورفولوژیکی ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تنش کمبود آب و مدیریت مصرف نیتروژن بر توزیع ماده خشک و برخی ویژگی های مورفولوژیکی ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تنش کمبود آب و مدیریت مصرف نیتروژن بر توزیع ماده خشک و برخی ویژگی های مورفولوژیکی ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تنش کمبود آب و مدیریت مصرف نیتروژن بر توزیع ماده خشک و برخی ویژگی های مورفولوژیکی ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تنش کمبود آب و مدیریت مصرف نیتروژن بر توزیع ماده خشک و برخی ویژگی های مورفولوژیکی ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴ :

مقاله اثرات تنش کمبود آب و مدیریت مصرف نیتروژن بر توزیع ماده خشک و برخی ویژگی های مورفولوژیکی ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی) از صفحه ۱۲۳ تا ۱۳۶ منتشر شده است.
نام: اثرات تنش کمبود آب و مدیریت مصرف نیتروژن بر توزیع ماده خشک و برخی ویژگی های مورفولوژیکی ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت
مقاله تنش خشکی
مقاله نیتروژن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای بررسی اثر تنش کمبود آب، مقادیر مختلف و تقسیط نیتروژن بر توزیع ماده خشک میان اندام های مختلف گیاهی و برخی ویژگی های مورفولوژیکی ذرت دآن های رقم هیبرید ۷۰۴ در شرایط آب و هوایی خوزستان این پژوهش در تابستان سال های ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان واقع در شهر رامین اجرا شد. این پژوهش شامل سه آزمایش مستقل هر یک به صورت کرت های خرد شده در قالب بلوک کامل تصادفی با سه تکرار بود. در هرآزمایش یک سطح آبیاری به صورت جداگانه اعمال شد. آبیاری مطلوب، تنش ملایم خشکی و تنش شدید خشکی به ترتیب شامل آبیاری بر اساس تخلیه ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد ظرفیت زراعی انجام شد. در هر آزمایش نیتروژن بعنوان تیمار اصلی دارای سه سطح ۱۴۰، ۱۸۰ و ۲۲۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار و تقسیط نیتروژن نیز بعنوان تیمار فرعی دارای سه سطح شامل: ۵۰ درصد در هنگام کاشت + ۵۰ درصد در مرحله شش برگی، ۲۵ درصد در هنگام کاشت + ۷۵ درصد در مرحله شش برگی، ۲۵ درصد در هنگام کاشت + ۵۰ درصد در مرحله شش برگی + ۲۵ درصد در مرحله دوازده برگی بود. نتایج نشان داد وزن خشک اندام هوایی و برخی صفات مورفولوژیک تحت تاثیر تنش خشکی قرار گرفتند، به طوری که با افزایش شدت تنش خشکی عملکرد ماده خشک بلال، چوب بلال، ساقه و برگ، ارتفاع بوته، طول بلال و طول کچلی انتهای بلال به طور معنی داری کاهش یافتند. به غیر از عملکرد چوب بلال و صفات مورفولوژیک، سایر صفات تحت تاثیر تیمار نیتروژن قرار گرفتند و با افزایش کاربرد نیتروژن، مقادیر این صفات افزایش یافتند. تقسیط مناسب نیتروژن در زمانی که نیاز گیاه نسبت به این ماده غذایی بالا بود تاثیر مثبتی بر توزیع ماده خشک در اندام های هوایی داشت. کود نیتروژن کافی تحت شرایط تنش ملایم خشکی همچون شرایط مطلوب آبیاری بر عملکردهای ماده خشک بلال، ساقه و برگ تاثیر افزایشی داشت. تغییرات صفات مورد مطالعه در اثر افزایش کاربرد نیتروژن و شرایط تنش شدید خشکی معنی دار نبود. بنابراین در شرایطی که گیاه در طول دوره رشد با تنش شدید خشکی مواجه باشد، افزایش مصرف نیتروژن برای کاهش اثرات تنش خشکی منطقی به نظر نمی رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.