مقاله بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام کلزا در شرایط آبیاری مطلوب و محدود


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام کلزا در شرایط آبیاری مطلوب و محدود دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام کلزا در شرایط آبیاری مطلوب و محدود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام کلزا در شرایط آبیاری مطلوب و محدود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام کلزا در شرایط آبیاری مطلوب و محدود :

مقاله بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام کلزا در شرایط آبیاری مطلوب و محدود که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی) از صفحه ۱۳ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات عملکرد و اجزای عملکرد دانه ارقام کلزا در شرایط آبیاری مطلوب و محدود
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلزا
مقاله عملکرد دانه
مقاله عملکرد بیولوژیک
مقاله شاخص برداشت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای بررسی حساسیت و تحمل ارقام کلزا در شرایط آبیاری محدود آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۴ در مزرعه موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر کرج و به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. آبیاری به عنوان عامل اصلی در دو سطح (آبیاری مطلوب بر اساس ۸۰ میلی متر تبخیر از سطح تشتک تبخیر کلاس A و آبیاری محدود قطع آبیاری از مرحله ساقه دهی به بعد) به عنوان عامل اصلی و ۲۰ رقم کلزا به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شدند. نتایج نشان دادند که آبیاری تاثیر معنی داری بر وزن هزار دانه، تعداد خورجین در گیاه، تعداد دانه در خورجین، عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد روغن دانه و عملکرد روغن داشت. عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت و عملکرد روغن در شرایط آبیاری محدود نسبت به آبیاری معمول به ترتیب ۴۲، ۱۶، ۲۳ و ۵۰ درصد کاهش یافت. ارتفاع بوته، تعداد شاخه فرعی در بوته، تعداد خورجین در ساقه اصلی و تعداد خورجین در شاخه ها همبستگی مثبت و معنی داری با عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.