مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد علوفه و برخی صفات زراعی ارزن، سورگوم و ذرت در کشت تاخیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد علوفه و برخی صفات زراعی ارزن، سورگوم و ذرت در کشت تاخیری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد علوفه و برخی صفات زراعی ارزن، سورگوم و ذرت در کشت تاخیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد علوفه و برخی صفات زراعی ارزن، سورگوم و ذرت در کشت تاخیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد علوفه و برخی صفات زراعی ارزن، سورگوم و ذرت در کشت تاخیری :

مقاله اثر تنش خشکی بر عملکرد علوفه و برخی صفات زراعی ارزن، سورگوم و ذرت در کشت تاخیری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی) از صفحه ۶۳ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: اثر تنش خشکی بر عملکرد علوفه و برخی صفات زراعی ارزن، سورگوم و ذرت در کشت تاخیری
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنش خشکی
مقاله عملکرد علوفه تازه و خشک
مقاله ذرت
مقاله ارزن
مقاله سورگوم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برای بررسی اثرات تنش خشکی بر عملکرد علوفه و برخی صفات زراعی سه گیاه در شرایط آبیاری مطلوب و تنش خشکی، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار در سال ۱۳۸۷ در مرکز تحقیقات کشاورزی شهرستان خوی انجام گرفت. آبیاری به عنوان فاکتور اصلی در سه سطح، آبیاری پس از ۸۰، ۱۲۰ و ۱۶۰ (±۵) میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس A و نوع گیاه به عنوان فاکتور فرعی در سه سطح ارزن رقم نوتریفید (panicum miliacum cv. Notrifeed سورگوم رقم پگاه (sorghum cv. Pagah) و ذرت رقم سینگل کراس ۷۰۴ (zea mays cv. Ksc ۷۰۴) تحت آزمایش قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که بین سطوح آبیاری از نظر ارتفاع بوته، عملکرد علوفه تر و خشک و درصد پروتئین تفاوت معنی داری وجود داشت. عملکرد علوفه تر در سطوح آبیاری پس از ۸۰ و ۱۶۰ میلی متر پس از تبخیر به ترتیب دارای میانگین ۹۷۷ و ۸۰۲ تن در هکتار بود. همچنین بین سطوح گیاهان مختلف نیز از نظر تمام صفات تفاوت معنی داری مشاهده گردید. با توجه به نتایج، عملکرد علوفه تر ذرت و ارزن به ترتیب با میانگین ۱۰۳۹ و ۶۲۲ تن در هکتار بیشترین و کمترین مقدار را دارا بودند. بین اثرات متقابل سطوح آبیاری و رقم اختلاف معنی داری در بین صفات مختلف وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.