مقاله مقایسه عملکرد پرورش بوقلمون گوشتی بی یو تی بیگ ۶ در ایران با استاندارد نژادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه عملکرد پرورش بوقلمون گوشتی بی یو تی بیگ ۶ در ایران با استاندارد نژادی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد پرورش بوقلمون گوشتی بی یو تی بیگ ۶ در ایران با استاندارد نژادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد پرورش بوقلمون گوشتی بی یو تی بیگ ۶ در ایران با استاندارد نژادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد پرورش بوقلمون گوشتی بی یو تی بیگ ۶ در ایران با استاندارد نژادی :

مقاله مقایسه عملکرد پرورش بوقلمون گوشتی بی یو تی بیگ ۶ در ایران با استاندارد نژادی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۷۳۷ تا ۷۴۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه عملکرد پرورش بوقلمون گوشتی بی یو تی بیگ ۶ در ایران با استاندارد نژادی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بی یو تی بیگ ۶
مقاله بوقلمون گوشتی
مقاله عملکرد پرورشی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی عملکرد پرورش صنعتی بوقلمون گوشتی در ایران، ۱۵ مزرعه پرورش بوقلمون گوشتی به صورت تصادفی انتخاب شدند. در طول مطالعه مجموعا ۷۲۰۰۰ قطعه بوقلمون گوشتی سویه تجاری بی یو تی بیگ ۶ در این مزارع پرورش یافتند. این مزارع از یک روزگی تا سن کشتار (۱۶ هفتگی برای بوقلمون های ماده و ۲۰ هفتگی برای بوقلمون های نر) تحت بررسی مدیریتی قرار گرفتند. در این مطالعه شاخص های پرورشی میانگین وزن، درصد ضریب پراکندگی، مصرف سرانه دان، ضریب تبدیل غذایی و شاخص کارایی اروپایی مورد ارزیابی قرار گرفتند و نتایج به دست آمده با استفاده از نرم افزار آماری spss تجزیه و تحلیل شدند. نتایج بیانگر آن بود که میانگین وزن گله ها، درصد ماندگاری و شاخص کارایی اروپایی به طور معنی داری از میزان استاندارد کمتر (P<0.001) و مصرف سرانه دان و ضریب تبدیل غذایی نیز به صورت معنی داری از استاندارد بیشتر بودند ((P<0.001 همچنین درصد ضریب پراکندگی وزن فقط در ۶ مزرعه (۴۰% مزارع) مطلوب بود. با توجه به داده های فوق می توان نتیجه گرفت که با وجود توسعه این رشته در سال های اخیر در کشور، عملکرد مدیریت صنعتی پرورش بوقلمون گوشتی در ایران دارای نواقصی است و با ارتقا سطح دانش فنی، تهیه تجهیزات مناسب اختصاصی و آموزش پرورش دهندگان می توان این مشکلات را به حداقل رساند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.