مقاله تولید تخم مرغ ایمن سازی شده علیه E. coli K99 و Salmonella enteritidis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید تخم مرغ ایمن سازی شده علیه E. coli K99 و Salmonella enteritidis دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید تخم مرغ ایمن سازی شده علیه E. coli K99 و Salmonella enteritidis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید تخم مرغ ایمن سازی شده علیه E. coli K99 و Salmonella enteritidis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید تخم مرغ ایمن سازی شده علیه E. coli K99 و Salmonella enteritidis :

مقاله تولید تخم مرغ ایمن سازی شده علیه E. coli K99 و Salmonella enteritidis که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز) از صفحه ۷۵۹ تا ۷۶۴ منتشر شده است.
نام: تولید تخم مرغ ایمن سازی شده علیه E. coli K99 و Salmonella enteritidis
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تخم مرغ ایمن سازی شده
مقاله سالمونلا انتریتیدیس
مقاله اشریشیا کولای K99

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
باکتری های E.coli K99 و Salmonella enteritidis از عوامل اصلی اسهال گوساله ها می باشند. جهت پیشگیری از وقوع بیماری های ناشی از این عوامل از روش های زیادی از جمله واکسیناسیون و انتقال ایمنی غیر فعال (passive) می توان استفاده نمود. به همین منظور در سال های اخیر بحث استفاده از تخم مرغ ایمن سازی شده در جیره غذایی گوساله های حساس مطرح شده است. به منظور تهیه آنتی ژن، باکتری های E.coli K99 و enteritidis Salmonella پس از کشت ۲۴ ساعته در محیط کشت نوترینت براث شرکت مرک، با اضافه کردن محلول فرمالین ۱% غیر فعال شدند. آنتی ژن به دست آمده پس از سه بار شستشو توسط PBS، تصفیه شده و آماده استفاده گردیدند. میزان آنتی ژن در هر دز بر اساس ۲۰۰ g/ml پروتئین و ۱۰۹×۱ CFU/ml تنظیم شدند. مرغ ها ۴ تزریق به فاصله ۲ هفته یکبار همراه با ادجوانت کامل فروند شرکت سیگما (تزریق اول) و ادجوانت ناقص فروند شرکت سیگما (۳ تزریق بعدی) به صورت زیر جلدی دریافت کردند. نمونه گیری های مختلف هم به فاصله دو هفته یک بار صورت گرفت. سپس تیتر آنتی بادی در نمونه های سرم و تخم مرغ با روش آگلوتیناسیون اندازه گیری شدند. نتایج به دست آمده از لحاظ آنالیز آماری مورد مقایسه قرار گرفتند. نتایج بررسی حاضر نشان داد که شده تخم مرغ های ایمن سازی شده، هایپرایمیون بوده و می تواند برای تحریک سیستم ایمنی گوساله های یک روزه قابل استفاده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.