استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole) دارای ۱۰۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)2 ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole) :

کارشناسی ارشد

گرایش : غیرزیستی

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)

*همراه با بررسی و شناسایی برخی از ترکیبات طبیعی و اسیدهای چرب موجود در روغن کبد و عضله ماهی کفشک زبان گاوی (largescale tonguesole) در ۱۳ صفحه

چکیده :

در این فایل مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت کبد و عضله ماهی کفشک زبان largescale tonguesole با نام علمی (Cynoglossus Macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش(Bligh And Dyer ) استخراج گردید .

برای شناسایی این مواد ابتدا کلروفرم که به عنوان حلال مورد استفاده قرار گرفته بود توسط دستگاه Rotary Evaporator تبخیر و سپس مواد در –n هگزان حل گردید و به دستگاه GC-MS تزریق شد . با استفاده از کروماتوگرام جرمی و طیف های جرمی بدست آمده مواد طبیعی موجود از جمله اسیدهای چرب بافت کبد و عضله با محاسبه اندیس کواتس و مقایسه آنها با اندیس کواتس استاندارد و نیز بررسی داده های طیفی ( GC-MS ) و مقایسه آنها با داده های استاندارد موجود در مراجع (Eight Peak ) شناسایی گردید .

در کبد یازده ترکیب شناسایی شد که Palmitic Acid با ۹۸/۱۴ درصد بیشترین مقدار می باشد . سایر ترکیبات شناسایی شده در کبد شامل Oleic Acid (30/12درصد) ،

۱,۳-Cyclooctadiene(97/7درصد)stearicAcidو(۸۰/۶)درصد، methyl eicosa-5,8,11,14,17 pentaenoate (45/6 درصد) ، ۱,۴,۸-Dodecatiene (75/5 درصد). ۹-Hexadecanoic Acid (39/5درصد)ethyl ester، ۵,۸,۱۱,۱۴-Eicosatetranenoic Acid (08/4درصد)،Heptacosane (77/1درصد)،۳-Heptadecan-5-yne (24/1درصد)،Myristic Acid (66/0درصد)می باشد . ترکیبات شناسایی شده در بافت عضله شامل Plamitic Acid (15/43درصد) ، Methyl Eicosa-5,8,11,14,17-Pentanoate (51/23درصد) ،Stearic Acid (35/8درصد)،Oleic Acid(68/0درصد)،Nonane(74/6درصد)، Decane(06/3درصد) می باشد .

واژگان کلیدی :

اسیدهای چرب غیر اشباع

روغن کبد و عضله ماهی

کفشک زبان گاوی

پالمتیک اسید

اولئیک اسید

مقدمه :

اسیدهای چرب اشباع نشده با چند پیوند دو گانه (PUFA)Poly Unsturated Fatty Acids از نوع اسید های چرب Omega-3 و اسیدهای چرب Omega-6 جزو اسیدهای چرب ضروری برای بدن انسان هستند که بدن انسان توانایی ساخت این اسیدهای چرب اشباع نشده را ندارد و باید از طریق مواد غذایی تامین گردد .

اسیدهای چرب Omega-3 بیشتر در بدن ماهی و بخصوص ماهی های روغنی مثل شاه ماهی،ماهی خال مخالی، ساردین ، پلیچارد، ماهی آزاد و ماکرل یافت می شود .

اسیدهای چرب امگا ۳ شامل (ALA) Alpha – Linolenic Acid و دو مشتق آن با اسامی Decosahexaenoic Acid (DHA) و Eicosapentaenoic Acid (EPA)

می باشند .

در بدن ماهی ALA از طریق فعل و انفعالات بیوشیمیایی به EPA , DHA تبدیل می گردد . مشابه همین امر در بدن انسان نیز رخ می دهد اما آنچه حائز اهمیت است این است که ALA در بدن وجود نداشته و ساخته نمی شود ، بنابراین بایستی از طریق مواد غذایی(مثل ماهی و روغن ماهی که یکی از منابع سرشار اسیدهای چرب امگا ۳ است ) به بدن برسد و همین نکته نشانگر ضرورت مصرف ماهی و غذاهای دریایی می باشد . [۱۲] .

DHA برای عملکرد مغز، چشم و سیستم تولید مثل پستانداران ضروری است و فایلات اخیر نشان می دهد که وجود آن به میزان کافی در بدن باعث تعادل خلق و داشتن روحیه مثبت

می گردد .

EPA برای ساخته شدن پروستاگلایدینهای ضروری برای عملکرد صحیح سیستم قلب و عروق حیاتی هستند و در ساختمان غشای سلولی نیز شرکت می کنند.

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)
فهرست مطالب

عنوان صفحه

چکیده

مقدمه

فصل اول: کلیات

۱-۱ هدف

۱-۲ پیشینه فایل

۱-۳ روش کار و فایل

فصل دوم: کفشک زبانی ماهیان(cynoglossidae tongue soles)

کفشک زبان گاوی(cynoglossus marco lepidotus)

۱-۲کفشک زبانی ماهیان (cynoglossidae tongue soles)

۲-۱-۱ ریخت شناسی کفشک زبانی ماهیان

۲-۱-۲ گونه های موجود در ایران

۲-۲ جایگاه سیستماتیک کفشک زبان گاوی (cynoglossidate macrolepidotus )

۲-۲-۱ ریخت شناسی کفشک زبان گاوی (largescale tonguesole)

۲-۲-۲ محیط زیست

۲-۲-۳ ارزش اقتصادی

۲-۲-۴ اندازه و وزن

۲-۲-۵ پراکنش

فصل سوم:چربی ها (lipids) وروغن ماهی(fish oil)

۳-۱ چربی ها

۳-۲ اسید های چرب

۳-۲-۱ مشخصات عمومی اسیدهای چرب

۳-۲-۲ خواص اسیدهای چرب

۳-۳ ساختمان و خواص انوع چربیها

۳-۳-۱ چربی های خنثی (اسیل گلیسرولها)

۳-۳-۲ فسفوگلیسیریدها

۳-۳-۳ اسفنگولیپیدها و گلیکولیپیدها

۳-۳-۴ موم ها ( waxed)

۳-۳-۵ لیپیدهایی که صابون نمی شوند

۳-۶ روغن ماهی (Fish oil)

فصل چهارم : مواد و روش ها

۴-۱ مواد مصرف شده

۴-۲ وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز

۴-۳ دستگاههای مورد نیاز

۴-۴ روش

۴-۴-۱ تهیه نمونه ماهی کفشک زبان گاوی

۴-۴-۲ استخراج مواد طبیعی از کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی

۴-۴-۳ مراحل عملی استخراج به روش Bligh and dyer

۴-۴-۴ استخراج و خالص سازی چربی ها در روش Bligh and dyer

۴-۵ استفاده توأم از کروماتوگراف و طیف سنج جرمیGC/MS

۴-۵-۱ اندیس کواتس (Kovts index )

۴-۶ شناسایی مواد طبیعی موجود در فاز –n هگزانی کبد و بافت عضله

ماهی کفشک زبان گاوی (largescale tongusole) با استفاده از دستگاه GC/MS

۴-۶-۱ مشخصات دستگاه GC/MS مورد استفاده

فصل پنجم : نتایج آزمایش و بحث

۵-۱ نتایج ، تفسیر داده ها و شناسایی طیف های GC-MS

۵-۲ بحث

پیشنهادات

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)
فهرست منابع فارسی

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)
فهرست منابع انگلیسی

چکیده انگلیسی

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)
فهرست جداول

عنوان صفحه

جدول ۳-۱ برخی از اسیدهای چرب طبیعی

جدول ۵-۱ ترکیبات شناسایی شده در فاز کلروفرمی کبد ماهی کفشک زبان گاوی

جدول ۵-۲ نتیجه گیری کلی در مورد ترکیبات شناسایی شده در کبد ماهی کفشک زبان گاوی

جدول ۵-۳ ترکیبات طبیعی شناسایی شده در فاز کلروفرمی بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی

جدول ۵-۴ نتیجه گیری کلی در مورد ترکیبات شناسایی شده در بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)
فهرست شکل ها

عنوان صفحه

شکل ۲-۱ کفشک زبان گاویlargescale tonuesole)) 18

شکل ۲-۲ نمای سر ماهی کفشک زبان گاوی ۲۰

شکل ۲-۳ نمای پشت بدن ماهی کفشک زبان گاوی ۲۰

شکل ۲-۴ نمای دم ماهی کفشک زبان گاوی(largescale tanguesole) ) 20

شکل ۲-۵ پراکنش ماهی کفشک زبان گاوی ۲۱

شکل ۳-۱ ساختار مولکولی (ALA) Alpha linolenic acid . 33

شکل ۴-۱ نمونه ماهی کفشک زبان گاوی ۳۷

شکل ۴-۲ نمونه کبد ماهی کفشک زبان گاوی ۳۷

شکل ۴-۳ نمونه عضله ماهی کفشک زبان گاوی ۳۸

شکل ۴-۴ دستگاه Rotary evaporator 39

شکل ۴-۵ ۴۱

شکل۴-۶ شمای کلی از یک سیستم GC/MS 43

شکل ۴-۷ نحوه محاسبه اندیس کواتس از روی زمان بارداری ۴۵

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)
فهرست نمودار

عنوان صفحه

نمودار ۵-۱ کروماتوگرام GC-MS مربوط به فاز کلروفرمی کبدها ماهی کفشک زبان گاوی

نمودار ۵-۲ کروماتوگرام GC-MS مربوط به فاز کلروفرمی عضله کفشک زبان گاوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.