مقایسه باورهای فراشناختی و تعلل ورزی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه باورهای فراشناختی و تعلل ورزی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن دارای ۱۰۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه باورهای فراشناختی و تعلل ورزی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مقایسه باورهای فراشناختی و تعلل ورزی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه باورهای فراشناختی و تعلل ورزی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه باورهای فراشناختی و تعلل ورزی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن :

مقایسه باورهای فراشناختی و تعلل ورزی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن

کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی بالینی

در ۹۲ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

فهٍرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه. ۲

بیان مسئله. ۵

ضرورت و اهمیت فایل.. ۱۰

هدف کلی.. ۱۱

مقایسه باورهای فراشناختی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن. ۱۱

مقایسه تعلل ورزی در بین بیماران مبتلا به صرع و میگرن. ۱۱

اهداف جزئی.. ۱۱

فرضیه ها ۱۲

تعریف مفاهیم فایل…. ۱۲

متغیر مستقل.. ۱۲

فراشناخت… ۱۲

متغیرهای وابسته. ۱۳

صرع. ۱۳

میگرن. ۱۳

مقدمه. ۱۵

علل حملات تشنجی و صرع. ۱۶

مکانیسم های تولید صرع. ۲۰

علل ژنتیکی صرع. ۲۰

مکانیسم اثر داروهای ضد صرع. ۲۱

تشخیص افتراقی حملات تشنجی.. ۲۲

درمان. ۲۲

میگرن. ۲۲

زمینه ژنتیکی میگرن. ۲۳

علت میگرن. ۲۳

بیماری های همراه میگرن. ۲۳

تظاهرات بالینی.. ۲۴

تظاهرات کلی میگرن. ۲۴

علایم پیش درآمد میگرن. ۲۵

عوامل برانگیزاننده میگرن. ۲۶

اورای میگرن. ۲۷

طبقه بندی حملات تشنجی.. ۲۸

فراشناخت و روان شناسی بالینی.. ۲۸

فراشناخت… ۳۱

فراشناخت و اختلالات هیجانی.. ۳۳

دانش (باورهای فراشناختی) ۳۳

تجربیات فراشناختی.. ۳۴

راهبردهای کنترل فراشناختی.. ۳۵

هیجان بازبینی و کنترل فراشناختی.. ۳۶

تعلل ورزی.. ۳۷

علائم تعلل ورزی.. ۳۹

افراد تعلل ورز دارای ویژگی های زیر هستند. ۳۹

شیوه تعلل ورزی.. ۴۱

انواع تعلل ورزی.. ۴۳

عوامل مؤثر در تعلل ورزی.. ۴۹

۲-تحمل ناکامی پایین (کم طاقتی) ۵۰

۳-طغیان (سرکشی) ۵۰

۴-ترس از شکست… ۵۱

۵-ترس از موفقیت… ۵۲

به طور کلی عقب انداختن کارها از سه ناراحتی ناشی می شود. ۵۳

ب)پایین بودن سطح تحمل.. ۵۳

مطالعات انجام شده در خارج از کشور. ۵۵

مطاعات انجام شده در داخل کشور. ۵۸

روش کار. ۶۲

الف- روش فایل…. ۶۲

جامعه آماری.. ۶۲

نمونه آماری.. ۶۲

روش اجراء. ۶۲

ابزار گردآوری اطلاعات… ۶۳

پرسشنامه باورهای فراشناختی MCQ-30

.. ۶۳

پرسشنامه اهمال کاری آیتکین (API) 64

د) روش تجزیه و تحلیل اطلاعات… ۶۵

بحث و نتیجه گیری.. ۷۶

مقدمه

ویکتور و راپور (۲۰۰۱) صرع را تخلیه الکتریکی مغز دانسته اند و یک اختلال شایع پزشکی است. تشنج اختلال عملکرد فیزیولوژیک موقتی مغز به علت تخلیه الکتریکی غیر طبیعی هایپر سینکرونیز خود به خود محو شونده نورون های کورتیکال است. صرع احیاناً با زمینه فامیلی مشخص تظاهر می کند و بیمار از نظر سایر معاینات و بررسی های بالینی به جز الکترواینقالوگرافی که الگوی صرع را نشان می دهد یافته پاتولوژیکی ندارد حدود ۵۰ میلیون نفر در جهان مبتلا به صرع هستند و این بیماری ۱ درصد از کل هزینه های درمانی را به خود اختصاص می دهد در حدود ۳۰ درصد از بیماران حملات مزمنی را تجربه می کنند که به طور رضایت بخش و کامل به داروهای ضد سرع جواب نمی دهند (جواهری،نشاط دوست،مولوی،زارع،۱۳۸۸ ).

گلدشتاین و همکاران رفتار درمان شناختی را بر روی مبتلایان به حملات صرع مزمن و با کنترل پذیری کم همراه با مشکلات روان پزشکی و مسائل روانی اجتماعی به کار گرفتند در پایان فایل بیماران گزارش کردند که مسائل مرتبط با صرع و مشکلات روان شناختی کمتر از سابق بر زندگی آنان تاثیر گذاشته است نمرات افسردگی کاهش و نمرات کیفیت زندگی و مهارت های حل مسئله افزایش یافته بود (گلدشتاین و همکارانش۲۰۰۳). فایلات و فایلها نشان داده که میگرن یک اختلال سردرد گهگاهی است که با علایم مختلف نورولوژیک، گوارشی و تغییرات سیستم اعصاب خود کار مشخص می شود که تشخیص آن بر اساس همین مشخصات و علایم همراه می باشد نتایج معاینات بالینی همانند آزمون های آزمایشگاهی، اغلب طبیعی است شیوع میگرن حدود ۱۵ درصد در زنان و ۷ درصد در مردان می باشد میگرن در هر سنی می تواند شروع شود، اگر چه شیوع بیشتر در زمان بلوغ و میان سالی است (راسکین هی، ۱۹۹۷).

در مطالعه ای که توسط برانت و ستورانت در سال ۱۹۹۰ بر روی ۱۶۲ فرد بالغ با سردرد میگرنی انجام شد و با گروه کنترل بدون میگرن مقایسه شد نتایج نشان داد که شیوع علایم روان شناختی در بین افراد میگرنی ۵/۲ برابر گروه کنترل بود. همچنین مقیاس های نوروتیزم در پرسش نامه آیزنگ نیز نمرات بالاتری

در بیماران میگرنی داشت (برانچ و کلن تان۱۹۹۰) نظریه های شناختی در مورد اختلالات هیجانی نظیر طرحوارهبر این اصل مبتنی هستند که اختلالات روانی با آشفتگی در تفکر همراه است، به ویژه، اختلالاتی مانند اضطراب و افسردگی با افکار منفی خود کار و تحریف در تفسیر محرک ها و رویدادها مشخص می -شود (بیابانگرد ۲۰۰۲)، در حالیکه شناخت درمانی، اغلب محتوای افکار را مد نظر دارد، چگونگی تفکر افراد بعد مهمی است که تلویحاتی را برای اختلالات روان شناختی و بهبود در بر دارد مدل اختلال هیجانی و لزوماتیوس مستقیماً فراشناخت و شکل تفکر را با آسیب پذیری هیجانی و تداوم اختلال هیجانی پیوند می دهد (بیابانگرد ۲۰۰۲).

فایل ها نشان داده اند که سه بعد باورهای منفی در مورد نگرانی معطوف به کنترل ناپذیری و خطر، اطمینان شناختی و باورهای مرتبط با نیاز به کنترل افکار می باشند (اسپادا و تیک سویس ۲۰۰۸)

یافته های فایل دیگری نیز نشان داده که فراشناخت ارتباط مثبت و معنی داری با هیجان منفی (افسردگی و اضطراب دارد (اسپادا و تیک سویس۲۰۰۸)

از سوی دیگر تعلل ورزی یکی از مشکلات رفتاری است که شیوع بیماری زیادی دارد در تعریف تعلل ورزی فراری، جانسون و مک کون(۱۹۹۵) بر این باورند که به تاخیر انداختن هدف مندانه و دایمی در آغاز و تکمیل تکالیف تا حد تجربه احساس ناراحتی، تعلل ورزی نامیده می شود.

الیس و کنوس (۱۹۷۹) تعلل ورزی را به عنوان نبود عملکرد خود تنظیمی و گرایش رفتاری در به تاخیر انداختن آن چه برای رسیدن به هدف ضروری است، می دانند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.