ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی :

ارزیابی اثرات پربیوتیک و پروبیوتیک بر ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی

دانلود پروپوزال و روش فایل کارشناسی ارشد

در ۱۹ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

اطلاعات مربوط به پایان‏نامه:

الف- عنوان فایل

۱- عنوان به زبان فارسی:

اثر پربیوتیک و پروبیوتیک ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی

۲- عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی، فرانسه، عربی):

The effect of prebiotic and probiotic on small intestinal morphology of broilerchicks

ج- بیان مسأله اساسی فایل به طور کلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبه‏های مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از فایل به صورت مستند) :

پیشرفت های اخیر در تغذیه طیور و روش های خوراک دهی آن ها، بسیار چشمگیر بوده است. یکی از این دستاوردها افزایش استفاده از مواد افزودنی در جیره های غذایی طیور است. مواد افزودنی به خوراک نه فقط محرک رشد و بهبود دهنده بازده خوراک می باشند، بلکه سلامتی طیور نیز به واسطه این مواد بهبود می یابد. افزودنی های غذایی را اگر به صورت مناسبی به کار روند اثرات مثبتی در بهره گیری از مواد خوراکی دارند. از جمله این مواد پروبیوتیک و پربیوتیک هستند. دلایل زیادی در تایید تاثیرگذاری این مواد افزودنی در دست بوده اما به دلیل ماهیت فیزیولوژیکی دینامیک روده، اغلب نشان دادن این اثرات در عمل بسیار دشوار است (نویدشاد و جعفری صیادی، ۱۳۸۶).

عبارت پروبیوتیک برای توصیف افزودنی های زنده میکروبی موجود در خوراک استفاده می شود که می تواند با ایجاد یک تعادل درجمعیت فلورمیکروبی وره و پیشگیری از عفونت های های گوارشی، اثر مبتنی روی عملکرد حیوان و افزایش ضریب رشد دام و طیور داشته باشد (افشار مازندران و رجب، ۱۳۸۱، پترسون و همکاران، ۲۰۰۳). پربیوتیک ها بعنوان ترکیبات غذایی غیر قابل هضم تعریف می شوند که از طریق تحریک رشد یا فعالیت گونه های باکتریایی مفید موجود در روده برای میزبان موثر هستند و به همین دلیل برای سللامتی میزبان نیز مفیدند. مشخص شد که پربیوتیک ها به رشد باکتری های مفید از قبیل لاکتوباسیل ها کمک می کنند، ولی رشد مفید باکتری ها را مهار می کنند. بعضی تغییرات مثبت در مورفولوژی روده پرندگان توسط پربیوتیک ها به اثبات رسیده است (وای دندران چی چی و همکارانف ۲۰۰۶؛ اگزو و همکاران، ۲۰۰۳).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.