مقاله مطالعه رویشگاه لاله واژگون با جدول النبرگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه رویشگاه لاله واژگون با جدول النبرگ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه رویشگاه لاله واژگون با جدول النبرگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه رویشگاه لاله واژگون با جدول النبرگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه رویشگاه لاله واژگون با جدول النبرگ :

مقاله مطالعه رویشگاه لاله واژگون با جدول النبرگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم و فنون منابع طبیعی از صفحه ۸۳ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: مطالعه رویشگاه لاله واژگون با جدول النبرگ
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لاله واژگون
مقاله رویشگاه
مقاله جدول النبرگ و مطالعات میدانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لاله واژگون (Fritillaria imperialis) در نقاط معدودی از جهان رویش دارد. منطقه حفاظت شده مانشت در ایلام یکی از مهمترین رویشگاه های طبیعی لاله واژگون است. این گونه گیاهی با ارزش، در چند موقعیت در این منطقه پراکنش دارد. در این مطالعه در راستای برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست، شرایط محیط زنده لاله واژگون با جدول النبرگ و مطالعات میدانی تعیین شد. برای اطمینان و افزایش دقت کار از جدول النبرگ استفاده شد. شاخص النبرگ نقاط بهینه نسبی را برای اسیدیته، رطوبت و ازت خاک، نور و دما، در گونه های مختلف بر پایه مطالعات میدانی تعیین کرده است. مطالعه بر اساس محیط زیست حاضر لاله واژگون انجام گرفت. مواردی مثل ارتفاع، جهت جغرافیایی، فاکتورهای اقلیمی (دما و بارندگی سالانه)، اسیدیته و ازت خاک و پوشش گیاهی همراه لاله واژگون تعیین شدند. مطالعات میدانی، آزمایشگاهی و روی هم گذاری نقشه های رقومی شرایط موجود لاله واژگون نشان داد که گونه در محدوده ارتفاع (۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰) متر از سطح دریا، جهت فقط شمالی (نور: متوسط)، دمای میانگین سالانه (۱۸ تا ۲۰) درجه سانتی گراد، میزان بارندگی سالانه (۶۰۰ تا ۷۵۰) میلی متر، میانگین اسیدیته ۷۸۵ و میانگین ازت %۰۵۵ رویش دارد. پوشش گیاهی همراه لاله واژگون شامل Quercus persica، Pistacia mutica، Daphne mucronata، Cirsium arvense، Euphorbia helioscopia، Lonicera nummulariifolia، Acer monspessulanum،Crataegus azarolus وCapsella bursa-pastoris بود. مقایسه نتایج مطالعات میدانی، آزمایشگاهی و نقشه های رقومی با نتیجه حاصل از جدول النبرگ نشان داد که نتایج این پژوهش در کل به نتایج جدول النبرگ نزدیک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.