مقاله شناسایی منابع نوسان قیمت تولید کننده محصولات کشاورزی (مطالعه موردی گوشت گوساله و ماکیان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی منابع نوسان قیمت تولید کننده محصولات کشاورزی (مطالعه موردی گوشت گوساله و ماکیان) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی منابع نوسان قیمت تولید کننده محصولات کشاورزی (مطالعه موردی گوشت گوساله و ماکیان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی منابع نوسان قیمت تولید کننده محصولات کشاورزی (مطالعه موردی گوشت گوساله و ماکیان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی منابع نوسان قیمت تولید کننده محصولات کشاورزی (مطالعه موردی گوشت گوساله و ماکیان) :

مقاله شناسایی منابع نوسان قیمت تولید کننده محصولات کشاورزی (مطالعه موردی گوشت گوساله و ماکیان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه ۸۳ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: شناسایی منابع نوسان قیمت تولید کننده محصولات کشاورزی (مطالعه موردی گوشت گوساله و ماکیان)
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گوشت
مقاله قیمت تولید کننده داخلی و جهانی
مقاله نرخ ارز
مقاله نرخ تعرفه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به بررسی منابع نوسان قیمت تولید کننده داخلی محصولات کشاورزی می پردازد. یافته های حاضر از آن جهت که به شناسایی و معرفی منابع نوسان قیمت گوشت گوساله و ماکیان (به عنوان مواردی از منابع تامین پروتئین) می پردازد، حایز اهمیت است. برای این منظور، از اطلاعات سالانه (۸۶ – ۱۳۸۰) مربوط به گوشت گوساله و ماکیان، به عنوان مطالعه موردی استفاده شده است. روش به کار رفته بر پایه مدل شناسایی منابع نوسان لیفرت طراحی شده است که از قیمت های داخلی و جهانی و نرخ ارز و نرخ های تعرفه وارداتی استفـاده می کنـد. نتـایج حاصل موید آن است که در بازار گوشت گوساله طی سال های ۸۲ – ۱۳۸۰ و ۸۶ – ۱۳۸۴ تغییرات نرخ تعرفه و طی سال های ۸۴ – ۱۳۸۲ قیمت های جهانی بیشترین سهم را در نوسان قیمت داخلی داشته است. در بازار گوشت ماکیان طی سال های ۸۳ – ۱۳۸۰ و ۸۶ – ۱۳۸۵ تغییرات نرخ تعرفه بیشترین سهم را در نوسان قیمت داخلی داشته است و قیمت های جهانی طی سال های ۸۵ – ۱۳۸۳ این نقش را ایفا نموده است. هم چنین، انتقال ناقص تغییرات قیمت های تجاری که عمدتا نه به جهت سیاست گذاری بلکه به خاطر زیر ساخت بازار توسعه نیافته است نیز در ایجاد نوسانات موثر هستند. بدین ترتیب استنباط می شود که مهم ترین منابع نوسان، قیمت های جهانی و نرخ های تعرفه می باشند. کشور ایران پذیرنده قیمت های جهانی است ولیکن می تواند بر تغییرات نرخ تعرفه موثر باشد، باید راه کاری اساسی و بلند مدت در این راستا مشخص شود و لازمه این کار پرهیز از روزمرگی در سیاست گذاری های تعرفه ای و نگاهی اصولی به مبحث نرخ گذاری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.