مقاله تاثیر روش کاربرد عناصر ریز مغذی بر تولید چغندرقند رقم منوژرم رسول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روش کاربرد عناصر ریز مغذی بر تولید چغندرقند رقم منوژرم رسول دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روش کاربرد عناصر ریز مغذی بر تولید چغندرقند رقم منوژرم رسول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روش کاربرد عناصر ریز مغذی بر تولید چغندرقند رقم منوژرم رسول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روش کاربرد عناصر ریز مغذی بر تولید چغندرقند رقم منوژرم رسول :

مقاله تاثیر روش کاربرد عناصر ریز مغذی بر تولید چغندرقند رقم منوژرم رسول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی) از صفحه ۲۵ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر روش کاربرد عناصر ریز مغذی بر تولید چغندرقند رقم منوژرم رسول
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آغشتگی بذر
مقاله چغندرقند
مقاله عناصر ریز مغذی
مقاله محلول پاشی
مقاله مصرف خاکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش به منظور بررسی عکس العمل چغندرقند (رقم منوژرم رسول) به نحوه مصرف عناصر ریز مغذی به صورت آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در سال زراعی ۱۳۸۵ اجرا گردید. تیمارهای آزمایشی شامل نوع عنصر ریز مغذی در پنج سطح: بدون مصرف عناصر ریز مغذی (شاهد)، سولفات آهن، اسید بوریک، سولفات روی و سولفات منگنز و روش کاربرد این عناصر در سه سطح: آغشته با بذر، مصرف خاکی و محلول پاشی بودند. تیمارهای مربوط به محلول پاشی واحدهای آزمایشی با غلظت ۵ در هزار در مراحل ۱۰ – ۸ برگی و ۱۶ – ۱۴ برگی صورت گرفت. برداشت نهایی محصول از مساحت ۳ متر مربع انجام و صفات عملکرد ریشه، بیوماس، شاخص برداشت، درصد قند و درصد ماده خشک ریشه اندازه گیری شد. اثر نوع عناصر ریز مغذی بر تمامی صفات مورد بررسی، اثر روش های کاربرد عناصر ریز مغذی بر عملکرد ریشه و درصد قند و اثرات متقابل فاکتورهای آزمایشی بر صفات درصد و عملکرد قند و ریشه معنی دار گردید. مصرف عناصر ریز مغذی منجر به افزایش معنی داری در میزان عملکرد ریشه و قند، درصد قند، درصد ماده خشک ریشه، شاخص برداشت و بیوماس گردید. مصرف آهن و منگنز به فرم محلول پاشی و مصرف خاکی بر و روی نسبت به روش های دیگر، عملکرد ریشه بیشتری تولید کردند. دست یابی به درصد قند بالا با مصرف آهن به فرم محلول پاشی و بر و منگنز با مصرف خاکی و روی به فرم آغشته کردن با بذر امکان پذیر گردید. حداکثر عملکرد ریشه (۶۱۴۳ کیلوگرم بر متر مربع) در تیمار محلول پاشی سولفات آهن و بیشترین درصد قند (۱۸۳۲ %) در تیمار مصرف خاکی سولفات روی به دست آمد. کاربرد این عنصر منجر به ایجاد بالاترین درصد ماده خشک تولیدی در ریشه (۱۹۴۴%) نیز گردید. مصرف منگنز منجر به افزایش شاخص برداشت از حداقل ۵۳۸۵% درشرایط شاهد به ۷۲۲۷% گردید. بنابراین، مصرف عناصر ریز مغذی به هر روش ممکن در چغندرقند با افزایش دوام سطح برگ و توان فتوسنتزی گیاه به همراه افزایش فعالیت های متابولیکی می تواند منجر به تولید محصول بیشتر با عیار قند بالاتر شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.